smite Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2013 Πολυ καλημερα παιδια και καλως σας βρηκα. Προσφατα απεκτησα το celestion g12h30 heritage μεγαφωνο και σκοπευω να το τοπο8ετησω στον ενισχυτη μου-peavey classic 30. Το προβλημα ειναι οτι το μεγαφωνο εχει τερματικα παλαιου-κλασικου τυπου(solder joins) και ο ενισχυτης δινει 2 καλωδια με ''clips''( push on joins).Ως εκ τουτου δεν μπορει να γινει απευθειας ενωση μεταξυ τους.Τι πρεπει να κανω? Ευχαριστω για τον χρονο σας.
droneblack Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Πας σε μαγαζι ηλεκτρονικων και παιρνεις δυο κλιπς αντιθετα με αυτα του ενισχυτη ,που μαλλον πρεπει να ειναι "θηλυκα",ε εσυ παιρνεις "αρσενικα". κοιτα να ειναι το ιδιο μεγεθος για να κουμπωνουν . παρε και λιγο καλωδιο ιδιου περιπου παχους με αυτο του ενισχυτη που ειναι τα κλιπς . κολλα το καθενα με λιγο καλωδιο .τη αλλη πλευρα του καλωδιου στα solder joints του ηχειου και απλα κουμπωσε τα με τα κλιπ του ενισχυτη . τετοια ωρα γιατι δε κοιμασαι?? ;D
smite Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Ακουγεται καλο mod thanks man! Θα τα βρω ευκολα τα αρσενικα clip-ξερεις που?Οσο για το καλωδιο,μπορεις να μου πεις τι τυπο καλωδιου να ψαξω? Ειμαι νυχτερινη βαρδια (δουλεια) σημερα-ευτυχως περναει η ωρα!
droneblack Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Καλωδιο και κλιπ θα βρεις οπως σου ειπα σε μαγαζι με ηλεκτρονικα ειδη ,μπορεις να πας και σε μαγαζι που περνανε ηχοσυστηματα αυτοκινητου.(μπορει να στα δωση και τζαμπα τα εχουν με το κιλο)το καλωδιο δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο να κοιταξεις να ειναι ιδιο παχος με αυτα που ειναι τα κλιπ του ενισχυτη. καλη βαρδια!
smite Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 οκ 8α τα τσεκαρω το πρωι να'σαι καλα! Καλο ξημερωμα.
smite Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2013 Πιστευεις οτι το r/b καλωδιο (το γνωστο κοκκινο/μαυρο) θα ειναι οκ για αυτη τη δουλεια?
smite Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 Ολα οκ-δουλευει μια χαρα!Να σαι καλα thanks man!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση