Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

[60 χρόνια μετά]

Εγώ, ο bloody_sunday, έχοντας σώας τας φρένας, δηλώνω ότι αφήνω αυτές τις προενισχύτριες λάμπες στα παιδιά μου με την ελπίδα να τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες ζεστού ήχου. Ελπίζω κι αυτά να τις δώσουν στα δικά τους παιδιά όταν έρθει η ώρα.

;D ;D

Superfunk

Tele dinosaur

Συναλλαγές: 82

εγω ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑ να δωσω ολα τα λαμπατα...μηχανισματα για ενα κομματι ψωμι... ;D ;D...αφου γιναμε ΣΟΒΙΕΤΙΑ και δε καταφερα να διοριστω ως ΔΥ...ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ??? ;D ;D ;D

Παντως μπραβο που τις αφηνεις στα παιδια σου, ωραια κινηση...ελπιζω να τις ρευστοποιησουν και να κυτταξουν να δραστηριοποιηθουν επιχειρηματικα στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ... ;D ;D ;D

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο
εγω ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑ να δωσω ολα τα λαμπατα...μηχανισματα για ενα κομματι ψωμι...   για να αγορασω την ΑΚΡΟΠΟΛΗ ...αφου γιναμε ΣΟΒΙΕΤΙΑ και δε καταφερα να διοριστω ως ΔΥ...και ο Αλαβανος τα εβγαλε ολα στο σφυρι μια και ουτε ψωμι,ουτε γαλα,ουτε κρεας ειχε ο λαος, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ??? Να αφησω τετοια ευκαιρια? Ασε που τους δουλεψα κανονικα γιατι ξεχασανε οτι η Ελλαδα απο το 2016 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ρευμα...αλλα βεβαια τι περιμενεις απο τετοια μυαλα?  

Παντως μπραβο που τις αφηνεις στα παιδια σου, ωραια κινηση...ελπιζω να τις ρευστοποιησουν και να κυτταξουν να δραστηριοποιηθουν επιχειρηματικα στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ...   ή ακομα καλυτερα να τις ανταλλαξουν με τους ΔΕΛΦΟΥΣ (θα σου προτεινα τη Μυκονο αλλα προλαβε ο Earendrill αγοραζοντας της για ενα τενεκε βαλβολινες και μιση καρτελλα αυγα)  

;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...