Filippas_Juno303 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Τελικά το prophecy είναι καλό σαν monosynth??αξίζει??
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Αν και monosynth, ειναι "αλλο φρουτο"... Specs talks, Mgs walks
Filippas_Juno303 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Nα σου πω την αλήθεια το είχα βάλει στο μάτι αλλά λόγω χρημάτων πήρα το bass station ;D
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Aλλη ιστορια το Bass Station, monosynth κι αυτο αλλα αναλογικο. To Prophecy ειναι πολυ καλυτερο σαν synth, αλλα αυτη η καταραμενη μονοφωνια του το αδικουσε. H Korg βεβαια εβγαλε μετα το Ζ1 το οποιο στην ουσια ηταν ενα πολυφωνικο Prophecy με εξτρα και ετσι πηρε αφεση αμαρτιων. :P Specs talks, Mgs walks
foxxx Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχω κανενα παραπονο απο τα synth μου αντιθετως εχω παραπονο που με την δουλεια μου δεν εχω το χρονο και την ανεση την οικονομικη καποιες φορες να μην μπορω να κανω τα μαθηματα μου(συγχρονο jazz piano και ενωρχηστρωση) :-\
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Και εκεί που διαβάζω αυτό το θρεντ και πάω να γράψω και εγώ το παράπονό μου ανοίγει το Fantom και στην οθόνη είχε μια μούντζα... Ιός θα είναι ή κάτι τέτοιο...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Eλα Αγγελε, πες μας το παραπονο σου, μη φοβασαι, αγνοησε τη μουτζα του Fantom σου. 8) Specs talks, Mgs walks
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Guru Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Και εκεί που διαβάζω αυτό το θρεντ και πάω να γράψω και εγώ το παράπονό μου ανοίγει το Fantom και στην οθόνη είχε μια μούντζα... Ιός θα είναι ή κάτι τέτοιο...Ωχ... Ποιό είναι; το X ή το G ?
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Ωχ... Ποιό είναι; το X ή το G ? Φαντάζομαι Μανώλη με ποσα άτομα και όργανα συναναστρέφεσαι κάθε μέρα.. Μου έχεις κάνει αυτή την ερώτηση τέσσερις πέντε φορές... :D Το "X" έχω ... Και το παράπονό μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω να κάνω παράπονό.. Βρωμάει η δουλειά μάλλον..
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Guru Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2014 Φαντάζομαι Μανώλη με ποσα άτομα και όργανα συναναστρέφεσαι κάθε μέρα.. Μου έχεις κάνει αυτή την ερώτηση τέσσερις πέντε φορές... :DΕιλικρινά συγγνώμη :) Το "X" έχω ...Πάλι καλά, μικρή μούντζα έφαγες.... γιατί η άλλη είναι 8,5 ίντσες enhanced mountza ;D ;D ;D Και το παράπονό μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω να κάνω παράπονό.. Βρωμάει η δουλειά μάλλον..Τι παράπονο ν'άχεις εσύ, άλλοι έχουν παράπονα ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση