Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Ναι ναι, τα εχουμε ξανακουσει... 8) Specs talks, Mgs walks
manosx Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Δεν πειραζει Mamonu, μικρος εισαι ακομα, θα μαθεις κι εσυ καποτε να αγοραζεις κοιτωντας specs και οχι μαρκες και τιμες. ;) Με βάση τα specs αγοράζουν οι κουφοί σαν εσένα, οι υπόλοιποι πάνω από όλα αγοράζουν αυτό που τους ακούγεται καλύτερα.
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Ωπ, νατος και ο αλλος. Απαρτια... Edit: Manosx, πες μας και συ ρε καποιο παραπονο που εχεις απο το αγαπημενο σου...VST. ;D ;D Specs talks, Mgs walks
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ θα πρότεινα να είμεθα πιο ευγενικοί. Δε νομίζω να έχουμε να χωρίσουμε τίποτε. Αυτό το κλίμα της ειρωνείας και των άμεσων ή έμμεσων προσβολών δε νομίζω ότι οδηγεί κάπου.
mamonu Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Μερικες φορες παιρνεις πολλα περισσοτερα απ'οσα πληρωνεις (Venom ντε...) Αλλα βεβαια αυτο δεν το εχεις ανακαλυψει ακομα, εσυ εισαι ακομα στην φαση "πληρωνω πολλα/παιρνω λιγα". Δεν πειραζει Mamonu, μικρος εισαι ακομα, θα μαθεις κι εσυ καποτε να αγοραζεις κοιτωντας specs και οχι μαρκες και τιμες. ;) ολο λαδι(specs) και απο τηγανιτα τιποτα.... ;D υπαρχει και η φαση "πληρωνω πολλα/παιρνω πολλα" "πληρωνω λιγα/παιρνω λιγα/θελω λιγα..." πραγματικα νομιζεις οτι εισαι ο μονος που εχει σπασει τον κωδικα ντα βιντσι....στην αγορα συνθ....? "Don't panic!" - Douglas Adams
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Πεστα βρε OurDarkness, πεστα. Ουτε ενα αστειο δεν μπορουμε να κανουμε για το Voyager και πεταγονται τα κλασσικα fanboys και γραφουν ασχετα. Oι οποιοι δεν εχουν καν ενα Voyager. ;D Μamonu, η περιπτωση σου δεν παλευεται... ;D Specs talks, Mgs walks
manosx Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Waterfall, έχεις δυο επιλογές: 1ον) Θα αγοράσεις όλο τα Hardware που έχω, στις αρχικές τους τιμές. ή 2ον) Δε θα ξαναγράψεις στο Noiz. Αν δεν κάνεις ένα από αυτά τα δυο είσαι κότα. Δέχεσαι;
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Ποιος εχει αναγκη το hardware σου ρε Manosx? Μια χαρα ειναι και το δικο μας. Ευχαριστω για την προσφορα παντως. 8) Specs talks, Mgs walks
manosx Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 ΤΑΡΑΡΑΡΑ ΚΟΤ ΚΟΤ ΚΟΤ ΚΟΤ ΤΑΡΑΡΑΡΑΡΑ ΚΟΤ ΚΟΤ ΚΟΤ ΚΟΤ Κουφή κότα λοιπόν... ;D Στα λόγια είσαι καλός, να βαλεις το χερι στην τσεπη ομως.... ;D ;D ;D
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Manosx, να σου κανω μια αναλογη ασχετη προσφορα με τη δικη σου: Eχεις 2 επιλογες. 1ον: Nα αγορασεις το σπιτι μου στην αρχικη τιμη κατασκευης του ή 2ον: Δε θα ξαναγραψεις στο Noiz. Αν δεν κανεις ενα απο αυτα τα δυο εισαι ΠΑΣΟΚτζης. ;D ;D ;D Δεχεσαι? Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση