Παστίτσιός Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2013 Ένα από τα παράπονα μου έχει να κάνει με το KORG M1. Δεν είναι τόσο η πολυφωνία του η οποία σε αρκετές περιπτώσεις σε εμποδίζει να...εκφραστείς. Είναι κάτι άλλο πολύ χειρότερο. Φτιάχνοντας λοιπόν ένα Combi για να δημιουργήσω έναν συγκεκριμένο ήχο παχύ και εκφραστικό για ένα κομμάτι μου, διαπιστώνω το εξής: Δεν μπορώ στο combi να θέσω κάποιους από τους ήχους να παίζουν με το εφέ του combi και κάποιους να μην έχουν καθόλου το εφέ ή να το έχουν σε μικρότερα ποσοστά. Αυτό είναι το παράπονο μου :-\ Μήπως ξέρει κάποιος κανά κολπάκι να πετύχουμε το παραπάνω θέμα; Αν θέλετε πείτε τα παράπονα σας για τα δικά σας σύνθ, έτσι θα μάθουμε κάποια από τα μείον διάφορων σύνθ, πράγμα το οποίο θα μας ωφελήσει σε μελλοντικές αγορές. Ά, και μιάς που αναφέρθηκα στην πολυφωνία του Μ1, αν κάποιος έχει κάποιο Μ1 ή Μ1 ράκ για πέταμα, ας με θεωρήσει σκουπιδοτενεκέ και να το πετάξει σε μένα ;D ;D ;D
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2013 Τί σου κάνει η μνήμη ώρες ώρες... Χθές που άνοιξα αυτό το θέμα είχα ξεχάσει εντελώς ότι το Μ1 έχει 4 εξόδους και όχι 2! Έτσι στο combi μέσα σήμερα ανέθεσα στις 2 δεύτερες εξόδους τον 2ο ήχο του combi ο οποίος δεν θέλω να έχει το εφέ του combi και το παράπονο μου...εξανεμίστηκε!!! ;D Γιούπιιιιιιιιιιιι ;D
ex-cyclops Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2013 Αν αρχίσω να απαριθμώ τα παράπονα που έχω για το - κατά τα άλλα - πολυαγαπημένο μου Fantom-G, δε φτάνουν ούτε 10 σελίδες. :p
foxxx Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2013 Αν αρχίσω να απαριθμώ τα παράπονα που έχω για το - κατά τα άλλα - πολυαγαπημένο μου Fantom-G, δε φτάνουν ούτε 10 σελίδες. :p Παρε yamaha ;D ;D ;D
ex-cyclops Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2013 Παρε yamaha ;D ;D ;D Είναι όπως όταν αρχίζεις και κάνεις παράπονα για το έτερον ήμισυ. Θες να τη βάλεις κάτω να την πατήσεις για όσα βασανιστήρια σου κάνει, αλλά ένεκα η ρημάδα η καψούρα, καταλήγεις εν τέλει να βγάζεις το σκασμό. ;D
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2013 Ε, παρε Moog τοτε... ;D Specs talks, Mgs walks
foxxx Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2013 Είναι όπως όταν αρχίζεις και κάνεις παράπονα για το έτερον ήμισυ. Θες να τη βάλεις κάτω να την πατήσεις για όσα βασανιστήρια σου κάνει, αλλά ένεκα η ρημάδα η καψούρα, καταλήγεις εν τέλει να βγάζεις το σκασμό. ;D χαχαχαχαχαχα ωραιος!!!
ex-cyclops Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2013 Ε, παρε Moog τοτε... ;D Το πήρα απόφαση. Θα πάρω σκυλοκόργκ, που θα έχω και έτοιμη μεγάλη βιβλιοθήκη πχιοτικών ήχων, από φάρφισα και μεταλλαγμένα σαζ/νέυ, μέχρι ακκορντεόν με μικροκουρδίσματα. ;D ;D ;D
foxxx Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2013 Το πήρα απόφαση. Θα πάρω σκυλοκόργκ, που θα έχω και έτοιμη μεγάλη βιβλιοθήκη πχιοτικών ήχων, από φάρφισα και μεταλλαγμένα σαζ/νέυ, μέχρι ακκορντεόν με μικροκουρδίσματα. ;D ;D ;D απεταξαμενον!!!! πας για tyros 5 και σωζεις την ψυχη σου ;D :P 8)
ex-cyclops Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2013 απεταξαμενον!!!! πας για tyros 5 και σωζεις την ψυχη σου ;D :P 8) Αχαχαχαχα, είμαι αμαρτωλός μόνο και που το σκέφτηκα ε; ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση