lakis1975 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2006 Εχω μια παλια κιθαρα για πειραματοζωο. Πως μπορω να βγαλω το decal ;; Τριψιμο μαλλον; Αλλα με τι; τσαμπα καιει η λαμπα
toneless Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2006 Τρίψιμο με πολύ λεπτό ντουκόχαρτο (νερού) αλλά μετά θα θέλει ξανά πέρασμα με βερνίκι...Όταν το τρίψεις θα θαμπώσει ολόκληρο αλλά μην τρομάξεις, όταν το περάσεις με βερνίκι θα είναι ok. Ενας άλλος τρόπος είναι με πιστολάκι για τα μαλλιά, το καις σιγά-σιγά και αρχίζει να φουσκώνει και μετά βγαίνει εύκολα. Επίσης, με μερικές σταγόνες διαλυτικό και ενα πανί, μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα... Άκου να δεις.
lakis1975 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστω Νικο. Δεν με πειραζει να μην εχει βερνικι επανω. Απλα δεν ξερω τι ειναι το ντουκοχαρτο και που το βρισκω ;;; 8O 8O τσαμπα καιει η λαμπα
toneless Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 Σαν τα γυαλόχαρτα είναι, απλά το δουλεύεις με νερό. Κοίτα σε χρωματοπωλεία, praktiker κλπ Πάμε για project;;; :) Άκου να δεις.
lakis1975 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 mini project. Προσπαθω να φτιαξω την 1η μου κιθαρα. Τα εχει παιξει απο χρονια τωρα. Και ειπα να βγαλω και το decal απο πανω. τσαμπα καιει η λαμπα
oneofthem Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 οπωσδήποτε ανέβασε φωτογραφίες έτσι gpolic? δεν είναι τρελή μόντα αλλά κάτι είναι κι αυτό :)
elavd Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 Μήπως σε ενδιαφέρει κανά custom decal made by ELAVD? :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
lakis1975 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 Ναι θα ριξω και φωτο αμα ειναι. Απλα η κιθαρα ειναι σε χαλια εμφανιση/κατασταση γενικος. Την εχω απο το 1990 αν θυμαμαι καλα, και εχει περασει πολλα Ηλια δεν εχω σκεφτει για decal, ελεγα να την αφησω γυμνη. Εχεις κατι στο μυαλο σου;; τσαμπα καιει η λαμπα
elavd Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 Ηλια δεν εχω σκεφτει για decal' date=' ελεγα να την αφησω γυμνη. Εχεις κατι στο μυαλο σου;;[/quote'] Ναι! Αυτό ας πούμε: ή αυτό: :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
lakis1975 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 το πρωτο μου αρεσει καλυτερα μπορεις να το κανεις "No talent" ;;;; τσαμπα καιει η λαμπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση