haryy Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Ένα φρέσκο cover από την ελληνική tribute μπάντα στον Ozzy, τους Ultimate Sin. Aκούγεται δυνατά κατά προτίμηση! Οι κριτικές καλοδεχούμενες! 8) CRAZY_TRAIN.mp3 http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 ΟΥΑΟΥ!Ο Ozzy είναι ο αγαπημένος μου Frontman μαζί με τον Anselmo και έχω λιώσει όλη τη δισκογραφία.Φαντάσου ότι 3 από τους αγαπημένους μου κιθαρίστες έχουν παίξει με τον Ozzy (Rhoads,Wylde,Gus G) Εξαιρετικό cover,παίξατε όλοι εξαιρετικά,πολύ σημαντικό το ότι ο κιθαρίστας έπαιξε όσο πιο κοντά γινόταν στο style του Rhoads,θα ήταν κρίμα να μην τον τιμούσε μέσα από αυτόν τον ύμνο!! More is more. Yngwie Malmsteen
Johnny.T Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Φίλε δεν ξέρω αν φταίνε τα ηχεία μου(είναι βράδυ και ακούω σχετικά χαμήλα)αλλά το κομμάτι είναι πολύ βαβουριάρικο ειδικά όταν μπαίνουν όλα τα όργανα και γενικά.Εχει πρόβλημα στον ήχο γιατί στο καπάκι έπαιξα κάτι άλλο και ακούστηκε μια χαρά.Κατα τα άλλα μια χαρά το πα΄νε τα παιδιά. If I don't doit somebody else will
geodimitri Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Haryy εμένα μ' άρεσε πολύ! Το αποδώσατε φοβερά. Πολύ ενέργεια όπως απαιτεί και το κομμάτι άλλωστε, ωραίες κιθάρες και η φωνή τα πήγε πολύ καλά. Well done! :)
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Απο αποψη παιξιματος δεν υπαρχει προβλημα, πολυ καλη εκτελεση. Νομιζω οτι οι ρυθμικες πρεπει να αφαιρεσουν λιγα μπασα για να ξεχωριζουν, ειδικα στο ρεφραιν ακουσα περισσοτερο το προβλημα. Και η σολο κιθαρα ακουγεται πολυ στεγνη, ισως καποιο ευδιακριτο delay η καποιο αλλο εφε (reverb, chorus, flanger) να βοηθουσε. Η ηχογραφηση ειναι απο προβα? edit: το ξαναακουσα και νομιζω οτι και ο ηχος του μπασου δημιουργει ενα προβληματακι.
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Φίλε δεν ξέρω αν φταίνε τα ηχεία μου(είναι βράδυ και ακούω σχετικά χαμήλα)αλλά το κομμάτι είναι πολύ βαβουριάρικο ειδικά όταν μπαίνουν όλα τα όργανα και γενικά.Εχει πρόβλημα στον ήχο γιατί στο καπάκι έπαιξα κάτι άλλο και ακούστηκε μια χαρά.Κατα τα άλλα μια χαρά το πα΄νε τα παιδιά. θα συμφωνισω με τον φιλο κατι δεν παει καλα γενικα στην μιξη A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
haryy Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 :DΠωω, πλήρης αποτυχία δλδ!! ;D. Θα ανεβάσω μια δεύτερη version να μου πείτε. Eυχαριστώ για το θάψιμο..είναι χρήσιμο πολλές φορές. http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio
Vac Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 Εμενα παλι μου αρεσε πολυ. Μονο ο ντραμερ το παρακανε μετα τα ρεφρεν με τα δικασιδια... Τι εφε εχετε βαλει στη φωνη? Πολυ καλος!!! How low can u go?
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 :DΠωω, πλήρης αποτυχία δλδ!! ;D. Θα ανεβάσω μια δεύτερη version να μου πείτε. Eυχαριστώ για το θάψιμο..είναι χρήσιμο πολλές φορές. Πληρης αποτυχια οχι. Επιτυχια θα ελεγα. Και δεν ειδα πουθενα θαψιμο ;)
haryy Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 Γιαυτό και τα smilies..δεν με πείραξαν τα λεγόμενά σας με την έννοια της στενοχώριας ή της απογοήτευσης και ούτε φυσικά ήμουν κυνικός. Να εκπαιδεύω την αντικειμενικότητά μου θέλω πάνω στα mix που κάνω, και εδώ υπήρχε αστοχία από μέρους μου. Υπάρχει πλήρης απουσία εγωϊσμού στην αρνητική κριτική, την αναζητώ για να διορθώνομαι, όπως και την θετική ως επιβεβαίωση ότι αυτό που κάνω είναι κατά βάση ορθό και αποδεκτό. Anyway σας ευχαριστώ ιδιαίτερα που ασχολείστε! Άλλο ένα mix και ελπίζω αρκετά καλύτερο από το πρώτο.. CRAZY_TRAIN2.mp3 http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση