pixies Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2006 κανε κανα ποστ στο electric requiem http://www.electricrequiem.com/forum/
nikos0937 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2006 Φίλε ReCoC η δικιά μου μπάντα λέγεται One Night Band :!:
ReCoC Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 Φίλε ReCoC η δικιά μου μπάντα λέγεται One Night Band :!: Αλήθεια?? Η πλάκα είναι οτι όταν ψάχναμε όνομα πριν 3 χρόνια, είχε προταθεί και το one night band αλλα τελικά καταλήξαμε σ'αυτό που έχουμε τώρα. Εντάξει είσαι αθήνα αν δε κάνω λάθος έτσι?? Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα λοιπόν. ¶σε που την προηγούμενη βδομάδα έκανα ένα search στο myspace για "one night stand" και βρήκα περίπου 70 μπάντες απ'όλο τον κόσμο σε όλα τα είδη μουσικής με το ίδιο όνομα! :roll: Free thinkers are dangerous...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 Oυυυυ κλεφταράδες!!! :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted...
gerasimos Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 Δεν θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά και το One Night Band υπάρχει σαν όνομα... αλλά μη δίνετε σημασία σε αυτά :)
ReCoC Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 ¶λλαξα τον τίτλο. Το ίδιο λοιπόν ισχύει για την άλλη δευτέρα Free thinkers are dangerous...
ReCoC Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 Ελληνικό και ξένο rock. Κυρίως ξένο. Ενδεικτικά σου αναφέρω: Muse, Red Hot Chili Peppers, Franz Ferdinand, Placebo, Strokes, Metallica, Ramones, Iggy Pop, Bob Dylan, REM, Τρύπες, Λουδίας, Μονταζ, κπλ κλπ Free thinkers are dangerous...
nikos0937 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 Ναι νομίζω ότι υπάρχει μπάντα One Night Band στον Καναδά, αλλά υπάρχει και στα Χανιά (οι συμφοιτητές και φίλοι μου και εγώ)!!! Το όνομα το βρήκε ο drummer όταν κλαιγόμαστε που δεν μπορούσαμε να κάνουμε live ούτε για μια νύχτα σε αυτήν την περίεργη πόλη
ReCoC Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 Sorry που το κρατάω ψηλά το θέμα αλλα καίγομαι...... Free thinkers are dangerous...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση