Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Είμαι στο stand με τα περιοδικά , έχω λεφτά μόνο για το ένα. Εσείς ποιό θα αγοράζατε; Δεν θέλω να σας επηρεάσω, αλλά πήρα το Ιταλικό. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
ndnikola Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 http://youtu.be/jGvCcWYvzA0 http://www.lustinger.com/
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 OP Moderator Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Ωραίο τραγούδι. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Ευτυχώς διόρθωσες τον τίτλο, γιατί νόμιζα ότι είχες να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα περιοδικό μόδας, και σε έναν ταξιδιωτικό οδηγό. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 OP Moderator Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Ευτυχώς διόρθωσες τον τίτλο, γιατί νόμιζα ότι είχες να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα περιοδικό μόδας, και σε έναν ταξιδιωτικό οδηγό. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αυτά παθαίνεις όταν σιδερώνεις ταυτόχρονα . ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Είναι θέμα μόνο για σκληρά αγόρια; ΑΦΤΟ ΟΙΝΕ; LEGO people live in houses made of their own flesh.
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 OP Moderator Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Όχι, μπορεί να λάβει μέρος ο οιοσδήποτε. Είναι ένα θέμα πάντως......που με απασχολεί σχεδόν κάθε μήνα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
theoctapus Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Χριστούγεννα μάλλον θα πάω Μιλάνο. Θες να σου φέρω τίποτα; 8) Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Η Vogue είναι τόσο passée, χρυσό μου... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 OP Moderator Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Χριστούγεννα μάλλον θα πάω Μιλάνο. Θες να σου φέρω τίποτα; 8) Ναι, ένα Dolce & Gabbana κοστούμι! (από τα κεντρικά , στην corso Venezia, μην σε βγάλω και από το κέντρο :P) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση