Mike Tsilis Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Δεν νομίζω να είπα ποτέ αυτό το πράγμα... Η μουσική βιομηχανία παράγει τα προϊόντα της κατά 90% (ίσως και περισσότερο) σε Αμερική και Αγγλία. Αν εσύ θέλεις να αγνοείς την άποψη αυτών που τα παράγουν, είναι επιλογή σου. :) Εγω υποστηρίζω κάτι που μου αρέσει και φυσικά αγνοώ τον οποιοδήποτε που θέλει να μου πει οτι αυτο που μου αρέσει δεν αξίζει.Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για τον μοναδικό Rory Gallagher και αν η μουσική βιομηχανία θέλει να τον αγνοήσω ή τον εχει αγνοήσει αυτη για τους δικούς της λόγους εγω την αγνοώ δυο φορές και συνεχίζω να υπερασπίζομαι τις απόψεις μου..
gdevelek Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Από τον τίτλο του post και μόνο, δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτώ ότι συζητάμε για κάποιον άλλο πλην του Rory ;) Ναι αλλά η εξέλιξη της κουβέντας σου έδωσε την ευκαιρία να ανοίξεις λίγο τους ορίζοντές σου. Γι' αυτό - μεταξύ άλλων - αγαπάμε τα μουσικά φόρα.
indie-anos laternative Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Πάλι αναφέρεσαι σε πράγματα που δεν ειπώθηκαν ποτέ... θέλει να μου πει οτι αυτο που μου αρέσει δεν αξίζει Πολύ καλά κάνεις και συνεχίζω να υπερασπίζομαι τις απόψεις μου.. αλλά θα πρότεινα να μην συνεχίσουμε αυτή την αντιπαράθεση, γιατί δεν νομίζω να ενδιαφέρει και κανέναν άλλον εκτός από εμάς τους δύο. Ευχαριστώ.
TakisMasterKey Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Ναι αλλά η εξέλιξη της κουβέντας σου έδωσε την ευκαιρία να ανοίξεις λίγο τους ορίζοντές σου. Γι' αυτό - μεταξύ άλλων - αγαπάμε τα μουσικά φόρα. Αυτό ξαναπέστο ;D
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Ποιος ειναι ο Noel?? ??? O τραγουδιστής των BB* Red & His Deer Friends Coming soon to a chimney near you. *ΒΒ = Big Beard Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
qesh Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2013 O τραγουδιστής των BB* Red & His Deer Friends Coming soon to a chimney near you. *ΒΒ = Big Beard A Ok καταλαβα γιατι νομιζα οτι συγκριναμε κιθαριστα με κιθαριστα Thank God for the rain....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση