frunobulax Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Λογικά η κιθάρα σου φοράει την ABR1 γέφυρα, αλλά όποια κι αν έχει είναι λίγο-πολύ στανταρ στις les paul το πως "κάθεται" η γέφυρα (άρα και το χέρι). Άρα είναι θέμα συνήθειας... προσωπικά βρίσκω πολύ βολικό τον τρόπο τοποθέτησης του χεριου σε μια les paul. Νομίζω με τον καιρό θα το συνηθίσεις...
iliasaek Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Λογικά η κιθάρα σου φοράει την ABR1 γέφυρα, αλλά όποια κι αν έχει είναι λίγο-πολύ στανταρ στις les paul το πως "κάθεται" η γέφυρα (άρα και το χέρι). Άρα είναι θέμα συνήθειας... προσωπικά βρίσκω πολύ βολικό τον τρόπο τοποθέτησης του χεριου σε μια les paul. Νομίζω με τον καιρό θα το συνηθίσεις... Μακαρι! Γιατι ηχητικα με καλυπτει και με το παραπανω το οργανο 8)
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Βρε iliasaek, γράφε αν θέλεις έξω από τις παραθέσεις γιατί δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε τι έγραψες εσύ. ;) Mark III λοιπόν...σε ζηλεύω ακόμα περισσότερο! ;D ;D ;D Να τα χαίρεσαι όλα και να ανεβάζεις που και που κάνα κλιπ να χαίρονται και τα αυτιά μας. :)
iliasaek Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Βρε iliasaek, γράφε αν θέλεις έξω από τις παραθέσεις γιατί δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε τι έγραψες εσύ. ;) Mark III λοιπόν...σε ζηλεύω ακόμα περισσότερο! ;D ;D ;D Να τα χαίρεσαι όλα και να ανεβάζεις που και που κάνα κλιπ να χαίρονται και τα αυτιά μας. :) Ωχ τα κανα μπαχαλο οντως,τωρα το πηρα χαμπαρι!!! Ευχομαι να αποκτησεις συντομα τον εξοπλισμο που ονειρευεσαι(αν δεν το χεις κανει ηδη ;))
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2013 Ωχ τα κανα μπαχαλο οντως,τωρα το πηρα χαμπαρι!!! Ευχομαι να αποκτησεις συντομα τον εξοπλισμο που ονειρευεσαι(αν δεν το χεις κανει ηδη ;)) Απ' το στόμα σου και στο Θεού τ' αυτί! :D Να 'σαι καλά φίλτατε, ελπίζω κι εγώ εν καιρώ να πάρω κάτι απ' αυτά που ονειρεύομαι. :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση