PCMAN Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Διαλεξα την Xenyx 1002. Η οποια με καλύπτει απολυτα για αρχη.
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Αν βάλεις παρόλα αυτά 4 πυκνωτικά στην εν λόγω κονσολα, δεν θα πάρεις ήχο. Αυτό πρώτη φόρά το ακούω! Δεν νομίζω να ισχύει, γιατί αλλιώς ποιός ο σκοπός του να έχει 4 εισόδους; Το έχεις δοκιμάσει ο ίδιος ή το είδες σε καμιά σελίδα τύπου harmony-central; :?: :?: :?: LEGO people live in houses made of their own flesh.
funky Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Δεκτή η παρατήρηση. Αν βάλεις παρόλα αυτά 4 πυκνωτικά στην εν λόγω κονσολα' date=' δεν θα πάρεις ήχο.[/quote'] Αυτό πρώτη φόρά το ακούω! Δεν νομίζω να ισχύει, γιατί αλλιώς ποιός ο σκοπός του να έχει 4 εισόδους; Το έχεις δοκιμάσει ο ίδιος ή το είδες σε καμιά σελίδα τύπου harmony-central; :?: :?: :?: Θα ήθελα πολύ να σου απαντήσω αλλά με αποδιοργανώνει το άβαταρ με την κυρία που δείχνει τα κάλλη της.
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Μα γιαυτό το έχω... για να σας κάνω την ζωή λίιιιγο πιό δύσκολη... 8) Σοβαρά τώρα, υπάρχει τέτοιο θέμα με τις κονσόλες αυτές; LEGO people live in houses made of their own flesh.
funky Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Να σου πω. Κουβέντιαζα με ένα φίλο καλό επαγγελματία και μου το ειπε. Δοκίμασα στη δικιά μου 1604. Με τα 2 ειναι οκ. Με 4 είχα πρόβλημα.
Guru npap Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Guru Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Για να καταλάβω κι εγώ ρε παίδες...τι εννοείτε όταν λέτε ότι με 4 mic "δεν θα πάρεις ήχο" ?? (γηράσκω αεί διδασκόμενος...) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
PCMAN Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Σε απλα ελληνικα, ο φιλος μας υποστηριζει οτι . Η τροφοδοσια ηλεκτρικου ρευματος στα φάντομ ειναι προβληματικη (εληματικη)στον παραπανω μικτη. Δηλαδη εχει χαμηλα Αμπερ, και οταν μπαινουν τεσσερα μικροφωνα πυκνοτικα(Φαντομ), γινετε τετοια πτωση τασεως , οπου υπολειτουργουν ή δεν ακουγωνται καθολου. Εδω ομως εχουμε να κανουμε και με τον παραγοντα μικροφωνο ! Ποση καταναλωση εχει ως απαιτηση στα φαντομ ? Σε αυτη την περιπτωση, πρωτα βρησκουμε τις ηλεκτρικες απαιτησεις των μικροφωνων μας (Οταν ειναι πυκνωτικα) και επειτα διαλεγουμε κονσολα. Σωστη η παρατηρηση του funky Απλα ειναι λιγακι ολιγόλογος, και παρα λιγο να τον παρεξηγησουμε :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση