Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ένας γνωστός μου ψάχνεται για φθηνή πεταλιέρα για κιθάρα, πολυεφέ κ παραμορφώσεις... Όχι όμως για επαγγελματική λύση.

Κάτι γύρω στα 200 ευρώ.

Έχει κανείς να προτείνει τίποτα;

Μιλάμε όπως καταλαβαίνετε για πολύ αρχάριο, ο οποίος όμως τα έχει σκάσει γερά για κιθάρα και ενισχυτή fender.

Thanx προκαταβολικά

www.pramnos.net

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου... κατέβασα τις προδιαγραφές και θα τις δώσω αύριο στον φίλο μου.

Να σαι καλά :D :D :D

www.pramnos.net

• 6 μήνες αργότερα...
Δημοσιευμένο

XAIERTW TA MELH klp klp.. :o

File mrpc anepifylakta sou proteinw na pareis to V-AMP 2 ths BEHRINGER vgenei sta 200 euro ke proswpika to xrhsimopoiw gia ixografiseis(karfi me karfi-poly kalo apotelesma) live ke proves ke oi dynatothtes tou einai pragmatika polles ke kalles.

Tha sou proteina epishs ths KORG to AX1000g i to AX 1500 poly kala petalia pou endyknintai perissotero gia live katastaseis. sta 340 euro tha vreis to ena apta 2 korg alla ta exw psilomperdepsei afth th stigmh.

KALES AGORES!!

C YA! :P

www.myspace.com/alexiguitar

Δημοσιευμένο

Το V-Amp 2 έχει 145 ευρώ από γερμανία + 23 ευρώ τα έξοδα αποστολής. Αν πάρεις και μερικές χορδές κλπ τα έβγαλες και με το παραπάνω.

Επίσης ο Thomann έχει σποραδικά κάτι προσφορές και σε άλλες μάρκες, νομίζω ότι είδα πρόσφατα και το GNX1 και κάτι άλλα της Digitech εκεί.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...