audiokostas Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Εγώ θα προτείνω την μουσική και οι γνώστες την τεχνολογία. Push it - salt & pepa Hurt - Nine Inch Nails Everybody hurts - REM This will hurt - Happy Days Pump the jam - Technotronic Feel the pain - Dinosaur Junior This Is Gonna Hurt - Hoobastank Let's get physical -Olivia Newton-John Hit me with you best shot - Pat Benatar Hit me with your rhythm stick - Ian Dury Λίγες αρχικές προτάσεις. Θα πούμε από κοντά τα υπόλοιπα. Έχω και εκείνο τον επίμονο πόνο στον ώμο.... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Administrator Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Καλώ όρισες. Δεν είναι δυνατόν να σου δώσει κάποιος σοβαρή πρόταση εγκατάστασης με τα δεδομένα που δίνεις. Προφανώς απο κάπου τελικά θα αγοράσεις τα μηχανήματα. Αυτοί συνήθως κάνουν επιτόπια μελέτη και σου προτείνουν ανάλογο εξοπλισμό. Θα σου πρότεινα να πάρεις 2-3 προτάσεις - προσφορές. Ξεκίνα απο εδώ http://agora.noiz.gr Live and let Live.
degdekis Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχουν κάποια τέτοια CD αλλά η αλήθεια είναι πως συνήθως είναι μάπα (για αυτονόητους λόγους). Και υπάρχει και ο Αλκίνοος, νομίζω, που δε γουστάρει την ΑΕΠΙ καθόλου μα καθόλου! ;D Eίσαι κακούλης! ;D Εμείς το άλμπουμ μας (δεν εκδόθηκε απο ελληνική εταιρία) δεν μπήκε στο νταβατζιλίκι της ΑΕΠΙ κ ΔΕΝ είναι μάπα! Χωρίς πλάκα όμως κάτι κρατήσεις έρχονται απο Γαλλία μεριά (που είναι η εταιρία) για μία αντίστοιχη ΑΕΠΙ των εκεί καλλιτεχνώνε... www.thedamnationproject.com
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Αν παιχτει ποτε στο ελληνικο ραδιοφωνο το cd σας μη φοβασαι ,παλι η ελληνικη ΑΕΠΙ θα μαζεψει τα δικαιωματα και θα τα στειλει στην...γαλλικη ΑΕΠΙ... ;D Εμενα μου ηρθαν το 2009 ...59,56 ευρω ;D γιατι ενα κομματι απο το πρωτο μας cd παιχτηκε 2 φορες σε εναν ραδιοσταθμο "εθνικ" στο Παρισι.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
degdekis Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 πλούτισες και εσύ όπως εγώ... ρε σύ μάστορα στείλε μου σε πμ κανένα λινκ στο οποίο μπορώ να ακούσω πράγματα που παίζεις/έχεις παίξει κτλπ πχ αυτή τη μπάντα που λες τώρα. να ακούσομε τις τελεκαστεριές σου! :) www.thedamnationproject.com
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Guru Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Eίσαι κακούλης! ;D Εμείς το άλμπουμ μας (δεν εκδόθηκε απο ελληνική εταιρία) δεν μπήκε στο νταβατζιλίκι της ΑΕΠΙ κ ΔΕΝ είναι μάπα! Χωρίς πλάκα όμως κάτι κρατήσεις έρχονται απο Γαλλία μεριά (που είναι η εταιρία) για μία αντίστοιχη ΑΕΠΙ των εκεί καλλιτεχνώνε... Λιγουλάκι κακούλης... όχι πολύ... ;D Την SAGEM λες. Όλες οι εταιρίες πευματικών δικαιωμάτων επικοινωνούν και βλέπουν τι γίνεται, κοκ... Οπότε... Home - Editions Musica Ferrum
degdekis Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Οπότε μας "προστατεύουν" κανονικά.... :-\ www.thedamnationproject.com
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Μπορει αντι να πληρωνει την ΑΕΠΙ να πληρωνει το MAD αλλα θα πρεπει να ακουγεται αποκλειστικα η μουσικη που παιζει απο το καναλι, δε θα μπορει να επιλεγει η ιδια τι κομματια θα ακουστουν. Το κανουν πολλοι ιδιοκτητες αυτο στα καταστηματα τους. Νομιζω οτι η ΑΕΠΙ παιρνει 2000 euro το χρονο και το MAD ενα 500αρικο
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Από την εγκατάσταση, έχουμε φτάσει στα πνευματικά δικαιώματα. www.sonicspace.gr
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Administrator Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2013 Τρέχα γύρευε. Το ξεσκίσαμε το θέμα. Τελος πάντων νομίζω μια απάντηση έχει δοθεί. Τα υπόλοιπα σχετικά θα είναι σπέκουλες και για να μη συνεχιστεί το πανηγύρι ας το κλείσουμε εδω για να παραμείνει ο τίτλος ως έχει. Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις