aris 17561 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2013 Μα τι του λες με τα π.μ.? Τα μυστικά των Ίνκας για το setup του Floyd Rose? οχι οχι... απλα μου τα λεει με γλυκολογα... Δεν ειναι το ιδιο... ;) http://www.youtube.com/user/aris17561
droneblack Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2013 οχι οχι... απλα μου τα λεει με γλυκολογα... Δεν ειναι το ιδιο... Wink πες τα και σε εμας ρε μαστορα και ας ειναι και με μπινελικια... ;)
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2013 Τα τελευταία 3 ποστ....άκρως χιουμοριστικά! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D www.sonicspace.gr
Earendil Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2013 Μα τι του λες με τα π.μ.? Τα μυστικά των Ίνκας για το setup του Floyd Rose? Μη ρωτάς περισσότερα. Κινδυνεύεις. Έφυγα π/3 και το δέντρο θέλει κλάδεμα από τους Δωριείς. Θα συναντηθούμε 4{84377. Μη ξεχάσεις τα λεφτά και το ###aabyko#. Κηρουλάτριος. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2013 Μη ρωτάς περισσότερα. Κινδυνεύεις. Έφυγα π/3 και το δέντρο θέλει κλάδεμα από τους Δωριείς. Θα συναντηθούμε 4{84377. Μη ξεχάσεις τα λεφτά και το ###aabyko#. Κηρουλάτριος. Ποιος είσαι μεγάλε, ο Νίκος Κούκος είσαι; Μιλάς από VHF κάτω από πιλοτική διάβαση; ;D ;D ;D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
droneblack Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2013 το βιντεο κανει αναφορα στην CFR (CHANGE strings on a Floyd Rose) Σε αυτην ανηκουν οι kbasilis και aris ειναι string pullers!!! ;D ;D ;D http://youtu.be/WaWZiIKkeo4
Earendil Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2013 Ποιος είσαι μεγάλε, ο Νίκος Κούκος είσαι; Μιλάς από VHF κάτω από πιλοτική διάβαση; Αυτά τα Wikileaks μας φάγανε το πσομί. Έγινε η διαρροή και κανένας πια δε μας παίρνει στα σοβαρά. Ας έρχονταν αγριεμένοι οι Δωριείς για κλάδεμα στο δικό σου δέντρο και θα σου έλεγα εγώ αν θα είχες τη ψυχραιμία να χαζογελάς με το συνταγματάρχη ΠΡ. Τώρα συνδέστε με με το Κ12 216. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2013 Είμαστε δεμένοι εμείς στη Σαλαμίνα στο Ναύσταθμο. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2013 ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ π,μ, Τα πράγματα είναι σοβαρά στο 234/ΤΕ
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2013 Εμένα δεν μου έστειλες? Κινδυνεύουμε όλοι? Να στείλω τον ..... (ξέρεις ποιόν)? Μίλησε επιτέλους ναύαρχε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση