KonstantinoP Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Τις έχει κανείς? Γιατί στο Φίλιππο Νάκα μου το παίζουν πολύ δύσκολοι...
foxxx Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Εδω εισαι ειναι τα 3 προ τελευταια ;) http://www.mtps-studio.com/links.asp
foxxx Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 καλη διασκεδαση ;) αν και εγω τελικα προμηθευτικα και DVD ;D
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 αφου εισαι ζωντανος ακόμα που ζητησες οδηγιες στα ελληνικά, παλι καλα να λες. Αν και νομιζα οτι ο Νακας εχει οδηγιες, μαλλον λαθος θα εκαμα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
KonstantinoP Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά!! Αν περίμενα απο τους υπαλλήλους του Νάκα.... Έχουν τσακωθεί με την ευγένεια! Τραγικοί επιοικώς.
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 εγω βλεπω οτι συντομα θα τους παρει η ανάπτυξη και αυτους, λολ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Guru Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 εγω βλεπω οτι συντομα θα τους παρει η ανάπτυξη και αυτους, λολ ;D ;D ;D
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 ;D ;D ;D καλα, μετα απο κοπλιμεντα που ακουσα για εσενα πριν λιγες μερες απο γνωστο μαστορα του χωρου κυριε Χναρακη που σου επλεξε το εγκωμιο γενικως (σπανιο νομιζω για τον επαγγελματικο μουσικο χωρο οι αβροφροσύνες) βλέπω οτι θα είσαι μονοπώλιο σε λιγο. Π$#$@πες θα σου παιρνουν στην wall street lol Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
foxxx Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 καλα, μετα απο κοπλιμεντα που ακουσα για εσενα πριν λιγες μερες απο γνωστο μαστορα του χωρου κυριε Χναρακη που σου επλεξε το εγκωμιο γενικως (σπανιο νομιζω για τον επαγγελματικο μουσικο χωρο οι αβροφροσύνες) βλέπω οτι θα είσαι μονοπώλιο σε λιγο. Π$#$@πες θα σου παιρνουν στην wall street lol ;D ;D ;D Ελα στην yamaha doctor!!!!
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 Guru Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2013 καλα, μετα απο κοπλιμεντα που ακουσα για εσενα πριν λιγες μερες απο γνωστο μαστορα του χωρου κυριε Χναρακη που σου επλεξε το εγκωμιο γενικως (σπανιο νομιζω για τον επαγγελματικο μουσικο χωρο οι αβροφροσύνες) βλέπω οτι θα είσαι μονοπώλιο σε λιγο. Π$#$@πες θα σου παιρνουν στην wall street lol Υπερβολές ;D Θέλω να ξέρω ποιός είναι αυτός που έβγαλε τα... φτυάρια ;D ;D ;D ;D Ελα στην yamaha doctor!!!! Best tobacco money can buy ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση