christabel_ Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Εγώ έχω ένα Jackson C20 με δυο μονούς μαγνήτες (duncan design) και ένα Ibanez ημι-ακουστικό με humbuckers. Σαν παίξιομο, πολύ πιο εύκολο το Jackson, αλλά το Ibanez... κελαηδά! :D..::Christabel Etheriel::..:D
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Dean Evo XM (short scale) Fender Stu Hamm Urge I (medium scale) Landing L2 (short scale) Τα αγαπάω και τα τρία μα λόγω χωροταξικών συνθηκών το ένα από τα δύο πρώτα πρέπει να φύγει :'( Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Babtua Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Το LTD είναι για METAL με EMG!!! ;D ;D ;D Μπα, περισσότερο προκατάληψη είναι... με λίγες ρυθμίσεις στον ενισχυτή μπορείς να βγάλεις πολλά ηχοχρώματα από οποιοδήποτε μπάσο (και άμα βάλεις και κάνα subtle chorus ή flanger, το κάνεις ό,τι θες) Αρβύλες...
Babtua Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 και ένα Ibanez ημι-ακουστικό με humbuckers Αυτό; http://www.thomann.de/gr/ibanez_agb200tbr.htm ή αυτό; http://www.thomann.de/gr/ibanez_afb200bs.htm Και τα δύο είναι πανέμορφα και ψηνόμουν ειδικά για το πρώτο. Αλλά και το δεύτερο κούκλα είναι... Αρβύλες...
yann Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 ΕΚΟ ακουστικο αταστο (1982) Υann handmade ηλ/κο (2007) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!
christabel_ Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Το πρώτο έχω! Το "καστανό-μπορντώ"... Πολύ καλό οργανάκι για τα λεφτά του, αρκετά ιδιαίτερος ήχος (αυτό το "φυσικό" chorus που έχει με τρελαίνει...). :D..::Christabel Etheriel::..:D
Babtua Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 αυτό το "φυσικό" chorus που έχει με τρελαίνει... Εμ γιατί νομίζεις έχω τόσα semi-hollow μπάσα...; ;-) Αρβύλες...
christabel_ Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Και θέλω να φαντάζομαι, 2-3 πετάλια chorus έξτρα... εννοείται...Πώς σου ξέφυγε αυτό το Ibanez-άκι;; :D..::Christabel Etheriel::..:D
Babtua Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Πώς σου ξέφυγε αυτό το Ibanez-άκι;; Δε μου ξέφυγε, το παρακολουθώ στενά... Stalking που λένε... ;) Αρβύλες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση