ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Και τι να το κανεις τωρα? Αφου αγορασες το Roland. Πληροφοριακά το είπα waterfall k... 8)
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Aντε χτυπα το κι αυτο και θα εισαι Jet για πολλα χρονια. ;D Specs talks, Mgs walks
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Καλοριζικο βαρα του στο ψαχνο ;) Χαχαχαχα... Του Ρίχνω αλλά δε καταλαβαίνει.. Μάλλον είμαι λίγος για την "φαντομιτσα" μου
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Aντε χτυπα το κι αυτο και θα εισαι Jet για πολλα χρονια. ;D Waterfall k.... Στέρεψε η πηγή.... Χάλασε και το pc μου τώρα... Κολλημένος ο επεξεργαστής πάνω στην motherboard... Από τύχη άλλο τίποτα...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ cyclops... Δε ξέρω τι να πω... Δε μπορώ να διανοηθώ σε τι επίπεδο πρέπει να βρίσκεσαι για να μη σου φτάνουν οι δυνατότητες αυτού του οργάνου ώστε να το πουλήσεις.. Πολλοί μπορεί να μην τις γνωρίζουν κιόλας... Υποθέτω... Εγώ ακόμα ψαχουλευω και βρίσκω συνέχεια... Κι εγώ συνέχεια γκρινιάζω για το Fantom-G μου (το επόμενο μοντέλο από το δικό σου), ότι δεν έχει το ένα, δεν έχει το άλλο, αλλά δεν το πουλάω με την καμία. Είναι φοβερό εργαλείο. Καλορίζικο το X6, σου έχει και 3 SRX καρτούλες ταμάμ ο φίλος που σου το πούλησε. Ό,τι πρέπει. ;)
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Κι εγώ συνέχεια γκρινιάζω για το Fantom-G μου (το επόμενο μοντέλο από το δικό σου), ότι δεν έχει το ένα, δεν έχει το άλλο, αλλά δεν το πουλάω με την καμία. Είναι φοβερό εργαλείο. Καλορίζικο το X6, σου έχει και 3 SRX καρτούλες ταμάμ ο φίλος που σου το πούλησε. Ό,τι πρέπει. ;) Ποιες είναι οι διαφορές τους? Να φανταστώ είναι αρκετές... Περιληπτικά τις σημαντικότερες ανέφερε μου... Είχαν και αρκετή χρηματικη διαφορά αν θυμάμαι καλά..
ex-cyclops Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Ποιες είναι οι διαφορές τους? Να φανταστώ είναι αρκετές... Περιληπτικά τις σημαντικότερες ανέφερε μου... Είχαν και αρκετή χρηματικη διαφορά αν θυμάμαι καλά.. Καλύτερη ποιότητα σήματος (AD/DA μετατροπείς), αρκετά μεγαλύτερη οθόνη, πολύ περισσότερα εφέ (22 μονάδες ταυτόχρονα), χρήση USB sticks για αποθήκευση, σύνδεση USB για ποντίκι (για χρήση όπως στον υπολογιστή), είσοδος πυκνωτικού μικροφώνου με Phantom power, είσοδος με προενίσχυση για κιθάρα/μπάσο, 128 midi tracks, 24 audio tracks, μεγαλύτερη μνήμη για φόρτωση δειγμάτων, 8 sliders 4 knobs, χρήση σαν 2in-2out USB κάρτα ήχου, κλπ κλπ κλπ. Περισσότερα δε μου έρχονται αυτή τη στιγμή.
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Και μεγαλυτερη ROM δειγματων προφανως. Specs talks, Mgs walks
ex-cyclops Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2013 Και μεγαλυτερη ROM δειγματων προφανως. Ναι σωστά. Αν θυμάμαι καλά, διπλάσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση