Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Λοιπον, η μονη λυση ειναι να αγορασεις το Retoure MOX6 απο Music Store. Ειναι στα 722€, το 699€ που βλεπεις στην αρχη δεν ειναι σωστο, το site τους τα κανει αυτα, πρεπει να κανεις login, να το βαλεις στο καλαθι σου και εκει σου δειχνει την κανονικη τιμη. 722€ λοιπον. Μη μου πεις οτι δεν μπορεις να βρεις 22€ ακομα γιατι θα σαλταρω απ'το μπαλκονι. :P Specs talks, Mgs walks
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 χαχαχαχχα... τρέλα ο waterfall... φίλε μου κάτι τέτοιο θα γίνει αν δε βρω εδώ... έβαλα και αγγελία... θα δούμε.. δείτε αντιμετώπιση που έχει για το es όταν ο τύπος πήρε το mox
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Tα Retoure δεν μενουν για πολυ καιρο απουλητα, κοιτα λοιπον να χασεις κι αυτο και να μεινεις με τα λεφτα στο χερι... ;D δείτε αντιμετώπιση που έχει για το es όταν ο τύπος πήρε το mox Το εχω ξαναδει. Kοιτα, το ES ειναι πολυ καλο μηχανημα. Αν και η sound engine του ΜΟΧ, τα εφφε, οι arpeggiators κλπ ειναι καλυτερα, το ES εχει sampler και αυτο ειναι ενα μεγαλο Συν, και παιρνει επισης επεκτασεις με αλλες sound engines οπως FM, VA κλπ. Ενα "φορτωμενο" με τετοιες καρτες ES ειναι τρελο μηχανημα που τα σπαει κανονικα ακομα και σημερα. Specs talks, Mgs walks
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 μέχρι 26 θα περιμένω φίλε.... μεταααα.....
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Παλικάρια ο τύπος μετάνιωσε τελικά και αντί για 500 το δίνει 600 το mox.
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Μαλλον μας διαβαζει γι αυτο... ;D Φυσικο ειναι εδω που τα λεμε. 500€ ηταν χαρισμα. Και παλι μια χαρα τιμη το δινει παντως, τσακο το και μη το πεις ουτε του παπα. Specs talks, Mgs walks
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Αφού μπορώ να βάλω ακόμα 120 ευρώ και να παρω καινούργιο δε νομίζω να είναι και καλή τίμη... Ο άλλος το x7 το δίνει 700 ευρώ.. Εκεί που καινούργιο έκανε κάπου στα 2.000 αν δε κάνω λάθος... Θα μου πεις τωρα ότι το ενα είναι πολύ πιο παλιό.. Το 2004 νομίζω... Μια χαρά..
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Αφού μπορώ να βάλω ακόμα 120 ευρώ και να παρω καινούργιο δε νομίζω να είναι και καλή τίμη... Mια χαρα τιμη ειναι. Μη συγκρινεις την τωρινη τιμη του ΜΟΧ, η οποια δεν ειναι η πραγματικη, με την τιμη που το δινει ο τυπος, ο οποιος το αγορασε ή 990€ ή 888€. Το Fantom X εγω δεν θα το αγοραζα. Αλλα εγω δεν θα αγοραζα ουτε το Fantom G, εκτος και αν το πουλαγε καποιος σε αριστη κατασταση στα 500 ευρω. 8) Specs talks, Mgs walks
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Χαχαχαχα... Waterfall σε κόβω Yamahaκια... Στο thomann Φιλε το mox8 έχει 1150 ευρώ αν δε κάνω λάθος.. Ένας δε θα βρεθεί να το δώσει στα 700 ;D
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Mε τη Yamaha ειναι αληθεια οτι εχω μια πολυχρονη σχεση, το πρωτο synth που αγορασα το 1985 ηταν Yamaha. Αλλα γενικα δεν εχω κανενα προβλημα με αλλες εταιρειες, αν κατι μου αρεσει στον ηχο δεν κοιταω μαρκα. Τα Roland εχω δηλωσει πολλες φορες οτι ηχητικα δεν μ'αρεσουν, μου ακουγονται εντελως "σκληρα". Απο τα προσφατα Roland, αν ποτε αγοραζα κατι θα ηταν ενα GAIA ή ενα V-Synth. Tεσπα το θεμα δεν ειναι τι αρεσει σε μενα. Αν περιμενεις να κατεβει το ΜΟΧ8 στα 700€ θα γερασεις. Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση