Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Απο ποτε αυτο το "κλικ" ειναι μειονεκτημα? Το αντιθετο θα ελεγα. Το "κλικ" αυτο ειναι πολυ ανεπαισθητο. Για το ΜΟΧ8 τωρα τι να σου πω? Παιζεις πιανο? Αν οχι, ξεχνα το βαρυκεντρισμενο πληκτρολογιο. Specs talks, Mgs walks
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Και το korg m50 κάπως έτσι μου φάνηκε foxxx... Εντάξει φιλε εμένα μΕ ενδιαφέρει να έχει καλό ήχο... Τα αλλα όλα είναι δευτερεύοντα..
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Και τα δυο εχουν αριστο ηχο. Specs talks, Mgs walks
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Ρώτησα ενα παλικάρι από δω και μου είπε ότι το mox δεν έχει ακριβώς την ίδια μηχανή με το xs.. Μπορούμε να βρούμε κάποιο site που να το δείχνει?
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Ναι...Πες του παλικαριου "χαιρετισματα" και ακου αυτο που θα σου πω: To MOX ειναι ενα Motif XS πλην το sampler. Τελος. Αν καποιο "παλικαρι" εχει αμφιβολιες ας κατεβασει τα manuals και των δυο να τα διαβασει και να μαθει. Specs talks, Mgs walks
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 ;D χαχαχα.. Θα δώσω τα χαιρετίσματα... Όντως αν ισχύει αυτό φιλε παρά αξίζει τα λεφτά του... Το moxF τι διαφορά θα έχει από το mox
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Εχω βαρεθει να τα γραφω, ουτε στη Yamaha να δουλευα... :P Το ΜΟΧ ειναι λοιπον ενα Motif XS με λιγοτερη πολυφωνια, λιγοτερα εφφε σε Performance & Sequencer mode, χωρις sampler, χωρις ribbon controller, μικροτερη μονοχρωμη οθονη και φτιαγμενο απο πλαστικο αντι απο μεταλλο που ειναι το XS. Αυτα ομως ειναι hardware λεπτομερειες, το βασικο μερος που μας ενδιαφερει κυριως, δηλαδη η sound engine του οργανου, αυτη ειναι ιδια με του XS, δηλαδη ιδιο αριθμο waves, ιδια αρχιτεκτονικη ηχου, ιδιο αριθμο εφφε, ιδια εφφε, ιδιοι ηχοι. Το ΜΟΧ απ'την αλλη εχει σχεδον τη διπλασια μνημη σε νοτες στο sequencer του απ'οτι το XS και επισης εχει περισσοτερα arpeggios απ'το XS, συν ενσωματωμενη sound card. To XS αν δεν κανω λαθος δεν εχει vocoder, ενω το ΜΟΧ εχει. Αφηνω ενα 1% να κανω λαθος σ'αυτο. 8) Το ποιο κοντινο οργανο στο ΜΟΧ ειναι το Motif XS rack το οποιο ουτε αυτο εχει sampler. Όντως αν ισχύει αυτό φιλε παρά αξίζει τα λεφτά του...Φυσικα αξιζει τα λεφτα του. Οταν πρωτοβγηκε το 2011 και διαβασαμε τα specs τριβαμε τα ματια μας κοιτωντας την τιμη του που ηταν στα 990€. Σε γενικες γραμμες, τα ΜΟΧ/MOXF/XS/XF εχουν την ιδια sound engine, με τα ΜΟΧF/XF να εχουν σχεδον διπλασια ROM δειγματων (waves) και περισσοτερα εφφε απ'οτι τα ΜΟΧ/XS. H αρχιτεκτονικη του ηχου σε ολα τα παραπανω ειναι ιδια, κουβαλανε την ιδια τερατωδη 8-Oscillator sound engine. Το MOXF ιδιαιτερα, μια και ρωτησες, κρατησε και την πολυφωνια του XF (128) και τον ιδιο αριθμο των εφφε σε Performance & Sequencer mode και την 1GB επεκταση flash μνημης. Πιο Motif XF δεν γινεται! ;D Το ΜΟΧF εχει πληρη συμβατoτητα με τις βιβλιοθηκες ηχων των ΜΟΧ & Motif XF. Στο φωναζουν, δεν βλεπεις πως εχουν τυπωσει το XF στο πισω μερος του MOXF? Ποσο πιο καθαρα να στο πουν? :P Specs talks, Mgs walks
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 δε το σηκώνει ο τύπος με το mox Και χτυπάω το κεφάλι μου. βρήκα ένα fantom x7 700ευρω τι λέτε?
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Fantom G7 μονο 700€? Περιεργο... Σαν workstation ειναι μια χαρα, αλλα προσωπικα δεν μου αρεσει ο ηχος του. Αλλα αυτο δεν λεει κατι, εσυ ακου το απο κοντα ή δες μερικα βιντεο στο Youtube και αν σου αρεσει αυτο που ακους, χτυπα το. Την τιμη να την τσεκαρεις παντως γιατι ειναι οντως πολυ χαμηλη και ειναι λιγο υποπτο. Specs talks, Mgs walks
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 δε το σηκώνει ο τύπος με το mox Και χτυπάω το κεφάλι μου. βρήκα ένα fantom g7 700ευρω τι λέτε? Ή απάτη, ή κακομεταχειρισμένο.Ποια είναι η αγγελία; www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση