fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 ΨΕΚΑΣΑΝ με ένα μαύρο τσιρλιό Άρα ξέρεις, μην μου το παίζεις άσχετος εμένα. Αν σε ψεκάσουν με τσίσα, ξέρεις να μου πεις ποιός σε κατούραγε από τους πέντε που θα βάλω στην σειρά? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
trolley Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Άρα ξέρεις, μην μου το παίζεις άσχετος εμένα. Αν σε ψεκάσουν με τσίσα, ξέρεις να μου πεις ποιός σε κατούραγε από τους πέντε που θα βάλω στην σειρά? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Dreamdancer, αν βάλουμε στη σειρά πέντε λιπόθυμα χάμστερ, εσύ θα καταλάβεις ποιο από τα πέντε σε θεωρεί μεγάλη φίρμα; Mea Culpa
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Μπικόσδεναϊτ Μπιλονγκτουλόβερς Γερνάς & ξεχνάς. Εχεις δικιο..ασε που ξεχασα και τους Μπιγκ Μπαντ και ΜπιΝγκ ΜπανγκΘιορι... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
theoctapus Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Η Μπι Μπι Μπο μετράει ή λέω μαλακίες; 8) Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Η Μπι Μπι Μπο μετράει ή λέω μαλακίες; 8) Αυτή ειναι follower του Duchamp ρε ασχετε..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
theoctapus Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Dreamdancer, αν βάλουμε στη σειρά πέντε λιπόθυμα χάμστερ, εσύ θα καταλάβεις ποιο από τα πέντε σε θεωρεί μεγάλη φίρμα; Εσένα θα σε καταγγείλω στην Φιλοζωική, εκτός αν δηλώσεις υπευθυνα ότι "No hamsters were harmed in this experiment." :P Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Έχω συλλεκτική φωτό από την Μεξικάνικη επιτροπή της Fender που αποφάσιζε (μέσω process of elimination) για το ποιός ειδήμονας ήξερε να ξεχωρίσει τις γνήσιες από τις μαιμού Fender και τις Αμερικάνικες από τις Μεξικάνικες. Τα ευχαριστώ σας να μου τα δείξετε στο Paypal παρακαλώ. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Αυτή ειναι follower του Duchamp ρε ασχετε..... Και λοιπόν? Μην το κάνεις θέμα αυτό. Και ο Μπιγκάσσος εφάρμοσε τα συστήματα του Γκουαρντιόλα. Έχω συλλεκτική φωτό από την Μεξικάνικη επιτροπή της Fender που αποφάσιζε (μέσω process of elimination) για το ποιός ειδήμονας ήξερε να ξεχωρίσει τις γνήσιες από τις μαιμού Fender και τις Αμερικάνικες από τις Μεξικάνικες. Είναι τυχαίο ότι ο δεύτερος από αριστερά είναι made in korea? ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
manosx Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Μην τσακώνεστε ρε παιδιά, βάλτε εδώ λίγη μουσική να ηρεμήσετε... http://www.youtube.com/watch?v=AS5VqxDAf1I
Dreamdancer Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Μπιγκασος Μπιγκαλης Μπιγκιν Τζαπαν Μπιγκσμπι Βιμπρατος Μπιγκ Μπενης Φαντασου τι γελιο εχει να πεσει οταν αναγνωρισεις για Πικασο τον...Μπιγκαλης.... ;D ;D ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση