Adamo Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Εκανα ενα cover απο μια,οσο μπορουσα δικη μου προσεγγιση. Καλη ακροαση 8) :) https://soundcloud.com/giannisadamopoulos/immigrant-song-cover
kbasilis Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Μπράβο ρε Γιάννη με έστειλες για τα καλά :D Άμα ήμασταν στην ίδια πόλη θα ήθελα πολύ να παίξουμε μαζί(Άμα με άφηνε η τενοντίτιδα :P) Flying High Again
Adamo Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Μπράβο ρε Γιάννη με έστειλες για τα καλά :D Άμα ήμασταν στην ίδια πόλη θα ήθελα πολύ να παίξουμε μαζί(Άμα με άφηνε η τενοντίτιδα :P) Ευχαριστω Βασιλη για τον χρονο σου και το σχολιο.Με τιμα!! :)
RemaliFrank Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Eμενα μου αρεσε πολυ. Αλλα μη μου δινεις σημασια γιατι μου αρεσουν και οι ...DP με Page ,Plant ,Bonham και Jones ;D Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα
SPYROID Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Ουπς LZ Μεγαλε Το αγαπημενο μου. Ευγε For Those About To Rock We Salute You
geodimitri Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Μπράβο Γιάννη!!! Είναι πάρα πολύ ωραίο και τα φωνητικά σκίζουν. 8)
kbasilis Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Κάτι που ξέχασα είναι πως τα φωνητικά σου φέρνουν πολύ σε Flying High Again
Adamo Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 @RemaliFrank Ευχαριστω φιλε μου.Η αληθεια ειναι οτι με αυτους και η Βανδη ωραια ειναι 8) @SPYROID Thnx man.Το φοβηθηκα λιγο γιατι η προηγουμενη αποπειρα να κανω cover ενα τερας της ροκ δεν πηγε τοσο καλα οσο θα θελα.Το δουλεψα περισσοτερο αυτο ομως ωστε να βγει ετσι. @geodimitri Ευχαριστω αγορινα. @kbasilis Εισαι ο 2ος σημερα που παρομοιαζει τα φωνητικα μου αλλα δεν συμπεσατε με τον αλλον στο παραδειγμα χαχα Ευχαριστω ολους για τον χρονο και τα σχολια
noe13 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 οταν ειδα το ποστ σου λεω 'ωχ βαθεια νερα' με κερδισες ομως απο το πρωτο δευτερολεπτο....μοναδικη μου ενστασουλα ειναι οτι θα ηθελα μεγαλυτερη ποικιλια στο τελος! Slow must go on....!!!!
Adamo Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2013 οταν ειδα το ποστ σου λεω 'ωχ βαθεια νερα' με κερδισες ομως απο το πρωτο δευτερολεπτο....μοναδικη μου ενστασουλα ειναι οτι θα ηθελα μεγαλυτερη ποικιλια στο τελος! Σε ευχαριστω noe!!Το ακουγα πολυ αυτον τον καιρο και ειπα να του δωσω μια πιο ψυχο-εκτελεση βαση του τι λεει.Οταν λες ποικιλια που εννοεις?στο "σολο"?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση