kernel Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2006 Ναι εχει επιλογη για την πηγη του μικροφωνου και το μονο που βγαζει ειναι: Fast Track In 1/2...μόνο που γράφει στο left κανάλι μόνο :( Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει εφόσον η μουσική κάτω από το talkover είναι stereo...
gerasimos Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν, παλιά είχα μία M-AUDIO Delta 66 που είχε ένα ωραίο control panel. Αν το βρεις (το αντίστοιχο της FastTrack), έχει κάποια επιλογή που σου κάνει stereo το input από τις μονοφωνικές εισόδους. Πρέπει να δεις και το routing του κάθε καναλιού. Αυτό μάλλον θα σου λύσει και το πρόβλημα. Γεράσιμος
kernel Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2006 Mάλιστα. Όμως δυστυχώς για αυτή την κάρτα στους τελευταίους drivers το control panel είναι πάρα πολύ απλό με την μόνη δυνατότητα να ρυθμίζεις το latency
kernel Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2006 Βρήκα αυτό στο site της M-Audio και πιστεύω πως είναι σχετικό με το πρόβλημά μου: http://www.m-audio.com/index.php?do=support.faq&ID=3547531da790b8dc220ce0ee1f1eae16 αλλά 1ον επειδή τα αγγλικά μου είναι άθλια :oops: και 2ον επειδή προσπάθησα να καταλάβω και δεν κατάλαβα πολλά θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.
gerasimos Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2006 Δυστυχώς, δεν λέει κάτι παραπάνω από αυτά που σου είπα. Επίσης, δυστυχέστερα, πολύ φοβάμαι ότι δεν θα βρεις λύση, καθότι τώρα πρόσεξα ότι η FastTrack είναι USB-1 και δεν έχει καμία STEREO είσοδο. Έχει 2 MONO. Η μόνη λύση που μπορεί να υπάρχει είναι από τον driver που χρησιμοποιεί το Shoutcast για να καλέσει την M-Audio, εφόσον σου επιτρέπει τέτοιες ρυθμίσεις (υποστηρίζει ASIO;). Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω, μπορεί να υπάρχει και άλλη ελπίδα...
kernel Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2006 Γεράσιμε σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Όσο για το Shoutcast το έψαξα και δεν βρήκα τέτοια υποστήριξη. Δοκίμασα και το Oddcast ένα νέο plugin για broadcasting που με βολεύει πολύ και μπορεί να αντικαταστήσει το Shoutcast στην δουλειά που το θέλω αλλά ούτε σε αυτό βρήκα κάτι... Το Oddcast αναγνωρίζει την κάρτα ως εξής: Live Recording: Fast Track 1/2 και δίπλα έχει επιλογή για live recording από Fast Track 1/2 (Γραμμή) που λογικά είναι το LINE IN. Την λύση να βάλω το μικρόφωνο στο Line In που έχει για το όργανο και να πατήσω την επιλογή line και να ηχογραφώ την αποκλείουμε έτσι; :oops: :oops: Το κατάλαβα ότι δεν θα βρω άκρη και θα πρέπει να αγοράσω κάτι άλλο.. Ξέρεις μήπως κάτι παρόμοιο με τα ίδια περίπου χρήματα; Κρίμα γιατί μόλις την αγόρασα :(
gerasimos Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2006 Το Oddcast αναγνωρίζει την κάρτα ως εξής: Live Recording: Fast Track 1/2 και δίπλα έχει επιλογή για live recording από Fast Track 1/2 (Γραμμή) που λογικά είναι το LINE IN. Την λύση να βάλω το μικρόφωνο στο Line In που έχει για το όργανο και να πατήσω την επιλογή line και να ηχογραφώ την αποκλείουμε έτσι; :oops: :oops: Και το Line ΜΟΝΟ είναι, οπότε δεν θα έχει διαφορά. Τι μικρόφωνο έχεις; Πρωτού τα βάψεις μαύρα, μπορεί και να υπάρχει λύση. Εξαρτάται από το τι σου επιτρέπει να ορίσεις σαν είσοδο το Shoutcast ή το Oddcast, τα οποία (προγράμματα) δεν γνωρίζω. Για παράδειγμα, αν έχουν επιλογή "What you hear" μπορεί και να βρεθεί τρόπος. Ίσως κάποιος που τα δουλεύει αυτά τα προγράμματα να έχει κάτι περισσότερο να πει.
kernel Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2006 Ναι όντως. Λοιπόν το μικρόφωνο είναι ένα απλό δυναμικό (ούτως ή άλλως δεν μπαίνει πυκνωτικό...). Έχω παραγγείλει ήδη κάποιο καλύτερο της Shure γύρω στα 100 ευρώ, δεν θυμάμαι μοντέλο. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πρέπει η εφαρμογές που θέλω να κάνουν το route του audio input σε 2 κανάλια. (L/R). Θα στείλω mail στις ομάδες ανάπτυξης των προγραμμάτων και ίσως βγάλω μια άκρη. Αν κάποιος γνωρίζει ειδικά για το Oddcast ας το γράψει. Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια. Κάποιες πληροφορίες για το πως πχ το Oddcast κάνει live recording από μία πηγή.. Live Recording The live recording section of the main oddcast window is used to enable and disable live recording within oddcast. To enable live recording, simply click on the microphone icon . Additionally, you can configure which device will be used as the recording device by selecting it from the dropdown in the live recording section of the oddcast config. Right below this dropdown is a slider control which controls the recording level for that recording device. Each recording device has a separate volume control. Φωτογραφία του προγράμματος: http://www.oddsock.org/tools/oddcastv3/v3screen.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση