Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 Μερικές μόλις ημέρες πριν την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ μας, θα θέλαμε να σας δώσουμε μία μικρή γεύση απ’αυτό…ορίστε λοιπόν ένα κομμάτι με τον τίτλο «So We Joke About Death»! στο soundcloud η youtube εαν θελετε A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Johnny.T Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 Μαμάτε και δέρνετε μαγκα μου.Γαμάτο ,μέσα στα γούστα μου.Πολύ καλό λέμε.Αντε ανεβάστε το δίσκο.Πάντως το περίμενα.και μεις τριο είμαστε γαμώτο αλλά ακόμα δεν κάνουμε τόση φασαρία.Θέλω φασαρία.Αψογο πάντως If I don't doit somebody else will
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 ευχαριστουμε πολυ φιλε :) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2013 Πάρτε μια ακόμα γεύση του album A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 να και ο δισκος :) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 Με αντικαταβολή στέλνετε; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 περιμενε απο βδομαδα που θα το εχει και ο Λωτος για να κανεις κατευθιαν την παραγγελεια σου απο εκει :) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 περιμενε απο βδομαδα που θα το εχει και ο Λωτος για να κανεις κατευθιαν την παραγγελεια σου απο εκει :) Ε, πάω και επί τόπου αν είναι. :D Αλλά το θέλω signed. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 αααααααα! οκ τοτε! :) Σαββατο κανουμε release party και εκεινη την μερα επισημα ξεκιναει η πωληση του δισκου! οποτε απο βδομαδα θα το κανονισουμε :) εισαι οκ? ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 εισαι οκ? ;D Αμέ. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση