C.black Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα φίλοι, έχω μια classic vibe tele και θέλω να αλλάξω τον neck με humbucker! Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον; Το είδος που παίζω είναι jazz,fusion,blues κτλπ Οχι heavy πράγματα!
C.black Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 SD SETH LOVER 59 !!!!! Θα λειτουργεί καλά σε συνδυασμό με τον bridge της τελε;
AXLNICK Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Ναι τον έχω κάνει τον συνδυασμό σε δική μου tele... και λειτουργεί άψογα ! 1,2 θέση JAZZ, blues, 3 θέση.. tele twang !!!
C.black Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 Σε ευχαριστώ φίλε!!! κανένας άλλος να πει τη γνώμη του;;;
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 σκεψου και αυτην την λυση με mini humbucker δεν εχω παιξει ποτε αλλα εχω διαβασει/ακουσει πολυ καλα λογια για αυτο το συνδιασμο A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
AXLNICK Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 Ναι επίσης πολύ καλή επιλογή... την έχω παίξει και έπαθα πλάκα... Μόνο που θα την χαρακτήριζα ως επιλογή πιο rock-blues παρά jazz !
C.black Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 ποια οι γνώμη σας για τους SD SH1 και SH2;
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 Οποισδηποτε low output humbucker/mini humbucker θα σου κανει μια χαρα δουλεια,προσωπικα σε καποιες τελε που ειχα φτιαξει για φιλους παλια εβαζα πάντα τον SD JAZZ με εξαιρετικα αποτελεσματα,μετα βγηκε ο SD Antiquity Firebird mini hum & δεν ξανακοιταξα πισω.... ;D Υπαρχουν βεβαια δεκαδες επιλογες...προσεξη μονο μη βαλεις μαγνητη που να κανει περισσοτερα απο την....κιθαρα... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση