audiokostas Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 και ελεγα να ρωτήσω, μην φαω την βροχη τσαμπα , αν ισχυει, αλλα παλι εσφαλα και μονο που το σκεφτηκα. Γιατι επρεπε να θυμαμαι οτι μια απο τις αρετές ολα αυτα τα χρόνια του σοφού μας γεροντα , ειναι η συνέπεια. :-) Δεν προβλέπεται βροχή την Παρασκευή. Λογικά (panda) θα είμαστε κι άλλοι εκεί, άρα τσάμπα δεν θα ναι κι ας μην έρθουν όλοι. Έλα επαναπροσδιορισμένος. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
kbasilis Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Καταραμένη απόσταση... :( :'( Όντως και να φανταστείς σε αυτή την οδό Εθνικής Αντιστάσεως Πλατεία Αναλήψεως, Βριλήσσια. Έμενε η αδερφή μου μέχρι πριν 8-10 περίπου και εγώ την έπεφτα εκεί στις εξόδους όταν ήμουν φαντάρος (αρχές 2002). Αλλά τώρα :P Flying High Again
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2013 Δεν προβλέπεται βροχή την Παρασκευή. Λογικά (panda) θα είμαστε κι άλλοι εκεί, άρα τσάμπα δεν θα ναι κι ας μην έρθουν όλοι. Έλα επαναπροσδιορισμένος. ;D :-) Remastered θα ερθω. Νοιζ να ναι κι ότι να ναι. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Spyros Delta Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Τι ωρα θα μαζευτειτε? Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
pericles Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Απ'οτι εχει γραψει ο ADMIN αρχιζει η μαζωξη στις 21:00 .Παρακαλω τονε να το επιβεβαιωσει! ;D ;D ;D
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 OP Administrator Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Καλά είναι οι... 21.00. Να το κάνουμε λίγο ευρωπαϊκό ρε παιδί μου. Live and let Live.
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Guru Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Πετάει αύριο για μπακού η σύζυγος (που έχει έρθει επίσκεψη). ΑΔΥΝΑΤΟΝ να έρθω... :( άλλη φορά μάγκες... Home - Editions Musica Ferrum
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Πετάει αύριο για μπακού η σύζυγος (που έχει έρθει επίσκεψη). ΑΔΥΝΑΤΟΝ να έρθω... :( άλλη φορά μάγκες... Άντε, θα τα πούμε μετά το Μπακού τότε, που θα σαι μπακούρης. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 το 21.00 πέραν απο ευρωπαϊκο μπορεί να χαρακτηριστεί και .... μιλιτέ(γ)ρ. :-) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2013 το 21.00 πέραν απο ευρωπαϊκο μπορεί να χαρακτηριστεί και .... μιλιτέ(γ)ρ. :-) Ναι, γιατί ο Αρχηγός ανήκε επί σειρά ετών στους Μπόερς..... Τι να κάνεις...... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση