Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Administrator Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Παίδες θέλω να πιώ μια Erdinger παρέα με όσα φιλαράκια ενδιαφέρονται να πουν καμια κουβέντα ανέμελη για κσύλα και μαόνια. Λέω για την επόμενη Παρασκευή 18 του μηνού, στο Volstead της πλατείας Βριλησσίων. Ας μην το κάνουμε μεγάλο θέμα, μπρος - πίσω κλπ. Μια απλή αφορμή για πλάκα είναι και όχι τίποτα επίσημο κάλεσμα και ταρατατζούμ. Δυστυχώς δεν κερνάω. Γι αυτό επιφυλάσσομαι μόλις μου πέσει ένα σιγουράκι που έχω κατα νου. :D Live and let Live.
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Guru Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Θα με βιάσει η γυναίκα μου αν μάθει ότι έρχετε επίσκεψη στην Ελλάδα κι εγώ την κάνω για να δω "τα παιδιά του νοιζ". . . . . . . . χμμμ... τώρα που το σκέφτομαι, καλά θα είναι να με βιάσει. Τα λέμε την Παρασκευή! ;D Home - Editions Musica Ferrum
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Φίλος μόνο αν στην ατζέντα συμπεριληφθεί ενότητα alder/maple/12 radius ;) ;D all this has happened before and will happen again
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Boss ..ωραία ιδέα. Δεν μας λες και το σιγουράκι; www.sonicspace.gr
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Γι αυτό επιφυλάσσομαι μόλις μου πέσει ένα σιγουράκι που έχω κατα νου. :D Δεν πολυκατάλαβα να μαι ειλικρινής... "Να μαζευτούμε να πιείτε γιατί εγώ μάλλον θα λείπω" εννοείς; Λέω για την επόμενη Παρασκευή 18 του μηνού, στο Volstead της πλατείας Βριλησσίων. Να υποθέσω γύρω στις 8:30; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Haris Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω ότι ο τσιφ επιφυλάσσεται να κεράσει μόλις κάτσει το σιγουράκι. Να ξέρει όμως, ότι τότε δεν θα καθαρίσει με Έρντινγκερ. Μπουκάλι Bruichladdich Black Art 4 και πάνω! ;D Something Wicked This Way Comes
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω ότι ο τσιφ επιφυλάσσεται να κεράσει μόλις κάτσει το σιγουράκι. Έχεις δίκιο. Παρεξήγησα. Και με το μπαρδόν δηλαδής κυρ gov'nor. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 OP Administrator Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Φίλως... εγώ εκεί θα 'μαι. Live and let Live.
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 πιτσιρικαδες 38χρονους δέχεστε στην παρέα? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2013 πιτσιρικαδες 38χρονους δέχεστε στην παρέα? Και το ρωτάς; Τους πάντες. Εδώ δεν κoλώσαμε στον Τέρη. Άντε μπας και δούμε κανα καινούριο πρόσωπο..... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση