Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2013 Το μοντέλο το έχω δει σε αυτήν την μορφή και σε αυτή Ποιο από τα 2 κυκλοφορεί; Στο Τόμαν δεν βρήκα διαθέσιμο κανένα από τα 2. Τι γίνεται; www.sonicspace.gr
ThS Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2013 Το δεύτερο είναι με τo facelift και παρουσιάστηκε στην περσινή NAMM από όσο θυμάμαι. Τα όργανα είναι ακριβώς τα ίδια σε specs, αλλά το 2ο πολύ πιο όμορφο. Λογικά, όταν τελειώσει το stock από τα πρώτα θα αρχίσουν να φέρνουν από τo 2o. Περίεργο που στο Thomann δεν έχει κανένα σε stock. Με ένα email θα σου πουν πότε θα φέρουν. Forgive me Lord for I have synthed..
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2013 Έστειλα email στους Γερμανούς. Για να δούμε τι θα απαντήσουν.Όμορφο δείχνει. www.sonicspace.gr
mikele Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2013 φερνει λιγο απο την σειρα κ........ειναι οντως πιο ομορφο.....
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2013 Αν δεν κρατήσουν την ίδια τιμή...θα τους στείλω panzer να τους κατεδαφίσει. www.sonicspace.gr
foxxx Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2013 Αν δεν κρατήσουν την ίδια τιμή...θα τους στείλω panzer να τους κατεδαφίσει. Ενα tiger 2 θα ειναι ποιο αποτελεσματικο ;D ;D ;D
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2013 Guru Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2013 Έστειλα email στους Γερμανούς. Για να δούμε τι θα απαντήσουν.Όμορφο δείχνει. Γιατί δεν μπορούσες να ρωτήσεις εδώ; Υ.Γ. Αν δεν κάνω λάθος, είχες Kurzweil και το πούλησες.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2013 Γιατί δεν μπορούσες να ρωτήσεις εδώ; Υ.Γ. Αν δεν κάνω λάθος, είχες Kurzweil και το πούλησες. Ρώτησα εδώ. Δεν το ξέρουν το μοντέλο. Έχω Kurzweil, το pc3x με το K2600r. Απλά, άλλαξα τον εξοπλισμό μου και σκέφτομαι για ένα all around workstation ελαφρύ. Και το γλυκοκοιτάζω ξανά. www.sonicspace.gr
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2013 https://www.youtube.com/watch?v=8IqKREuYS1g Gia πειτε γνωμες,το mox μου αρεσει περισσοτερο στον ηχο,μου φαινεται πιο "χρωματιστος" και πιο πληρης ,το kurzweil σα να ειναι πιο μουντο... Δεν ξερω ομως κατα ποσο αποτελουν σωστο μετρο συγκρισης τα patch των 2 synth...(Ειδικα η διαφορα στα piano μου φαινεται υπεραρκετη υπερ του mox)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση