jumerang Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Δώστε μου τα φώτα σας (τα υπέρ και τα κατά) προκειμένου να επιλέξω μεταξύ των παρακάτω synths: - Korg Minikorg - Alesis Micron - Akai Miniak Ζητούμενα/παράμετροι: Όσο πιο καλούς ήχους για soul / rnb / jazzfunk / hip hop παραγωγές (moog sounds, analogue bass κλπ), μικρό και εύχρηστο, όμορφο εμφανισιακά (ναι, κι αυτό με ενδιαφέρει!!), καλή ισορροπία στο θέμα value for money. Αρχίζω να καταλήγω στο minikorg (ΟΧΙ το XL!!), αλλά θέλω μια τελευταία γνώμη από σας!
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Προσωπικά προτιμώ το Miniak. Σε δυνατότητες, design και ήχο. Και μπόλικο tweaking. Να σε ρωτήσω. Είσαι ανάμεσα στα 3. To Miniak πού το έχεις βρει διαθέσιμο; www.sonicspace.gr
jumerang Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Κώστα (Toni Buzolotto here - βουνό με βουνό δε σμίγει!) δεν έχω ακόμα ασχοληθεί με διαθεσιμότητες...! Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
jumerang Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 τι είναι tweaking? Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 τι είναι tweaking? Real time editing την ώρα που παίζεις. Knobs,κουμπάκια και επεξεργασία του ήχου στον οποίο παίζεις. Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Κώστα (Toni Buzolotto here - βουνό με βουνό δε σμίγει!) δεν έχω ακόμα ασχοληθεί με διαθεσιμότητες...! Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Το Μiniak θα το βρεις αν είσαι τυχερός σε αγγελία.Δεν παράγεται πια. Κι εγώ που και που το αναζητώ.Καλώς ειδωθήκαμε κι εδώ φίλε. www.sonicspace.gr
jumerang Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Τα άλλα δύο που ανέφερα δεν έχουν tweaking δηλαδή; Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Τα άλλα δύο που ανέφερα δεν έχουν tweaking δηλαδή; Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Στο micron και miniak είναι άμεσα. Με τις διαθεσιμότητες θα προβληματιστείς. Σε βλέπω για μεταχειρισμένο. Sent from my Nikaia Peireus HD Internet Passport Digital Satelite Net using Exypni Sita. www.sonicspace.gr
jumerang Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Το microkorg ρε συ νομίζω βρίσκεται άνετα... Λάθος κάνω; Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Αυτό ναι.Αλλά ηχητικά,εμένα δεν με καλύπτει.Θες αναλογικές χροιές leads και πλάτες για soul και funk.Και παχύ bassline. To Μiniak τα κάνει. Έλεγξε το Mininova. www.sonicspace.gr
foxxx Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Kαλησπερα και απο μενα. Ριξε ενα βλεφαρο και στο arturia minilab ;) παρα πολυ μεγαλη βιβλιοθηκη μονο που δεν ειναι hardware synth ειναι vst
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση