marathon Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Μιλησες για μεταξοτυπια!Αυτο απο οτι ξερω ειναι ειδος εκτυπωσης για Τ-shirt ...δεν τα ξέρεις καλά.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
gournis Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 καθολου καλα να συμπληρώσω. ειναι ενα ειδος εκτυπωσης, που τυπωνει σχεδον σε καθε επιφανεια. η ποιοτητα κυμαινεται απο τυπικη εως αριστη για αυτο και την χρησιμοποιούμαι για εργα τεχνης καθως δινει αριστη ποιοτητα και εξαιρετικη υφη. Σε αυτες τις περιπτωσεις, η εκτυπωση γινεται αριθμημένη και φερει την ποσοστητα των παραγωμενων και τον αριθμο σειρας του εργου π.χ. 14/99. Μετα την εκτυπωση τα τελαρα-φιλμ, /καταστραφονται. Βεβαια μερικοι αγοραζουν, εκτυπωσεις απο ψηφιακους εκτυπωτες σε μουσαμαδες -συνηθως με κατι περασματα βερινικου απο την πινελατσα, - η πουτανια του καλλιτεχνη- και χαιρονται. αλλα γουστα ειναι αυτα.
gournis Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 παντως θα ελεγα να ριξεις μια ματια στο site του marathon: http://www.customshop.gr. κοιτα τα εργα του. δεν μοιαζουν το ενα με το αλλο. εχουν προσωπικότητα. σκεψου το λιγο αυτο πριν απευθύνεις σε καποιον.
Bbullet59 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Aυτος βγαζει και Τ-shirt η ειναι μονο σχεδιαστης φιλε? Μονο σχεδιαστης απ οτι ξερω Of those who say nothing, few are silent...
gournis Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 αφου σχεδιαζει, τοτε απλα στελνει το αρχειο.
bouzoukleri Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 ...σχετικα με το εκτυπωση του χαρτιου εαν δεν πας σε επαγγελματια, απλα αποφυγε οποιοδηποτε εχει κατι που σου θυμιζει φωτοτυτικο. Ναι ολα ειναι laser εκτυπωτες, αλλα η ποιοτικη διαφορα ειναι χαος ενω η διαφορα στο κοστος μικρη... αυτή η παράγραφος έπρεπε να ξεκινά το κείμενο . ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ . H μεγαλύτερη μετά τους Sex pistols ;D ;D ;D ;D ;D
jaysgr Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 Φίλε μου, έχω στούντιο ηχογράφησης στην Πάτρα και εδώ και λίγο καιρό έχω αρχίσει να ασχολούμαι με ολοκληρωμένες λύσεις (συσκευασία και εκτυπώσιμα cd-r) για ντέμο για μπάντες. Όχι artwork.. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου στο inbox να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες.
6string Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 Φίλε μου, έχω στούντιο ηχογράφησης στην Πάτρα και εδώ και λίγο καιρό έχω αρχίσει να ασχολούμαι με ολοκληρωμένες λύσεις (συσκευασία και εκτυπώσιμα cd-r) για ντέμο για μπάντες. Όχι artwork.. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου στο inbox να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες. Σε cd-r? ???
jaysgr Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 Αν δεν θες cd-r πρέπει να πας σε εργοστάσιο κοπής..
6string Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2013 Αν δεν θες cd-r πρέπει να πας σε εργοστάσιο κοπής.. Mμμ...και ποια η διαφορα στο εργοστασιο κοπης απο το cd-r ?Τι μεθοδο εκτυπωσης χρησιμοποιει το εργοστασιο κοπης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση