varvatsos Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 http://m.youtube.com/watch?v=3Q_ZA4nprAA&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D3Q_ZA4nprAA Ενα καινουργιο κομματακι απο το επερχομενο ep μας.Περιμενουμε τα σχολια κ τις παρατηρησεις σας!!enjoy
varvatsos Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=3Q_ZA4nprAA.
geodimitri Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι πολύ ωραίο το κομμάτι παιδιά! Μου άρεσαν τα riff και η παραγωγή αλλά σε κάποια (λίγα) σημεία η προφορά είναι λίγο "ελληνική". Καλή επιτυχία σας εύχομαι! :)
varvatsos Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ευχαριστούμε πολύ!!το θέμα προφοράς ειναι κάτι που φαντάζομαι θα το δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ στο μέλλον:-)
atreu73 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά τα ελληνικά δεν μεταφράζονται απευθείας στα αγγλικά. Κάντε απλά έναν έλεγχο στο Google I 'm feeling shame που είναι και το chorus Γιατί να μην πείτε π.χ. I feel ashamed; Το τραγούδι ανεξάρτητα αν μου αρέσει ή όχι είναι γεμάτο από τέτοια λάθη. Αφού θέλετε να γράψετε στα αγγλικά και έχετε πάρει την μουσική σας στα σοβαρά όπως φαίνεται γιατί δεν κάνετε πρώτα έναν έλεγχο στο στίχο; ο χρόνος αρκετός
varvatsos Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Απολυτως σεβαστα ολα οσα μας ειπες!!ενδεχομενως να υπαρχουν κ λαθακια στο βιντεο!θα εκτιμουσαμε ομως κ την γνωμη σου πανω στο κομματι αν εχεις την διαθεση!!:-)
John Goumis Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραίο! Πάντως ανεξαρτητα από αυτό που επισήμαναν τα παιδιά παραπάνω, μου άρεσε ο τραγουδιστής, και μου θύμισε αρκετά τους Sentenced (στο ρεφραίν πιο πολύ). Καλή επιτυχία σας εύχομαι!
varvatsos Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ευχαριστουμε πολυ!παρεπιπτοντως αγαπημενη μπαντα οι sentenced!!:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση