Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλησπέρα φίλε

Υπάρχει το www.coursera.org που προσφέρει γενικότερα δωρεάν σεμινάρια online. Δεν θα σου δώσει πτυχίο ή κάποιο πιστοποιητικό αλλά γνώσεις θα πάρεις. Ρίξε μια ματιά στα μαθήματα, εγώ έχω κάνει 1 και μπορώ να σου επιβεβαιώσω οτι είναι δωρεάν (απλά σου στέλνουν κανα 2 mail μετά με προσφορές άν θέλεις να πληρώσεις για πιο advanced, αλλά έχει επιλογή να ξε-γραφτείς από το list).

Ελπίζω να βοήθησα  :)

Καλησπέρα.

Το coursera το κοίταξα...το έψαξα λίγο και δεν έχει κάτι που να ασχολείται αποκλειστικά με μίξεις μιας και θέλω να μιξάρω αυτά που γράφω.... Πιστέυω οτι είναι καλό μόνο για να μάθεις κάποια τελείως βασικά από εκεί και μετά όπως γράφει ένας φίλος υπάρχουν link που πληρώνεις για να μάθεις..... "Τίποτα καλό δεν είναι τζάμπα"..... Από την άλλη πήρα πληροφορίες για τα σεμινάρια που κάνουν τα στουντιο που παρέθεσα πιο πάνω..... Μου είπανε οτι το σεμινάριο της μίξης είναι 50 ώρες, είναι ιδιαίτερο και γίνεται μόνο μέσα στους χώρους του στούντιο και οτι μου προσφέρει δωρεάν φιλοξενία εφόσον δεν είμαι απο εκεί γύρω....Δεν ξέρω....Σοβαροί μου ακούστηκαν.....Η φιλοξενέια βολεύει....Άσε που πιστεύω οτι πιό σωστά θα μάθω με κάποιον πάνω από το κεφάλι μου σε έναν επαγγελματικό χώρο από οτι στην οθώνη του υπολογιστή του σπιτιού μου....  :-\

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...