LightStringer Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ιδου το μοντελο: http://www.jacksonguitars.com/en-AU/products/search.php?partno=2914102568 και θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας εφοσον την εχετε δοκιμασει καπου. Σκεφτομαι να προβω στην αγορα της οντας κατοχος ηδη μιας ibanez prestige απλα οσο και αν εψαξα δεν την βρηκα καπου να παω να την δοκιμασω.. Το ζητουμενο μου ειναι αν θα μπορεσ να επιτυχω τοσο χαμηλο action οσο εχω και με την Ibanez και απο εκει και περα κατα ποσο αξιοπιστο ειναι το fr και τα ηλεκτρικα της - κατασεκυη της.. Ευχαριστω
Stavros_F Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω μία Dinky, παλιότερο μοντέλο, αλλά από ότι είδα τα ίδια specs, με εξαίρεση τον 5πενταθέσιο. Καταρχήν είναι κουκλή, έχει εκπληκτικό μπράτσο, και πολύ καλούς μαγνήτες. Εγώ, χωρίς να έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά κυρίως επειδή είχα διαβάσα ότι το floyd της δεν είναι και το καλύτερο, χτύπησα ένα original floyd rose από τις αγγελίες, και το κούμπωσα πάνω (μπαίνει κουτί) οπότε δεν έχω κανένα θέμα. Αν σκέφτεσαι να την χτυπήσεις πάρτην, μπορείς να έχεις πολύ χαμηλό action, δεν ξέρω βέβαια αν φτάνει τις Ibanez νομίζω περισσότερο θέμα μάστορα είναι αυτό. Αλήθεια, γιατί μιας που είσαι παλιόποζέρι (και πολύ καλά κάνεις!!) δεν πας να χτυπήσεις καμία Bc Rich Gunslinger ή καμία Kramer από τις αγγελίες στα ίδια λεφτά; Anyway, δεν ξέρω αν στα ίδια λεφτά έχει καλύτερες κιθάρες, εγώ την Jackson θα ξαναέπαιρνα. Κούκλα, βολική, και τα κάνει όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση