Pavlos.Sage Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται με κάποιο τρόπο να συνδέσω τον ενισχυτή της κιθάρας με τον υπολογιστή και να τον μετατρέψω σε ηχείο.
HeathenMV Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Τι ενισχυτή έχεις, φαντάζομαι για να ρωτάς έχεις κεφάλι και δεν έχεις καμπίνα? Μπορείς να τον συνδέσεις αλλά και πάλι ο ενισχυτής πρέπει να είναι συνδεμένος σε καμπίνα ή σε κάποιο speaker simulator γιατί αλλιώς υπάρχει κίνδυνος...
myster_maze Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Λίγο μπερδεμένη ερώτηση, μήπως θέλει να κάνει το αντίθετο?! ::) Πάντως, είτε έτσι είτε αλλιώς, γίνεται! ;D
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πάλι έτσι όπως το διαβάζω καταλαβαίνω ότι θέλει να χρησιμοποιήσει τον ενισχυτή σαν απλό ηχείο. Να χρησιμοποιεί για παράδειγμα το Guitar Rig και αντί να ακούει από τα ηχεία του υπολογιστή να ακούει από το ηχείο του ενισχυτή.
gdevelek Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πάλι έτσι όπως το διαβάζω καταλαβαίνω ότι θέλει να χρησιμοποιήσει τον ενισχυτή σαν απλό ηχείο. Να χρησιμοποιεί για παράδειγμα το Guitar Rig και αντί να ακούει από τα ηχεία του υπολογιστή να ακούει από το ηχείο του ενισχυτή. ...πράγμα το οποίο μπορεί να γίνει εύκολα και αποτελεί διαδεδομένη πρακτική αλλά αυτό δεν σημαίνει πως, με κάποιο μαγικό τρόπο, ο ενισχυτής "μετετράπη σε ηχείο" ;D παραμένει ενισχυτής, απλά πλέον χρησιμοποιεται μόνο το τελικό του στάδιο (αν και αυτό δεν είναι και απαραίτητο!) και το μεγάφωνό του. Το έχω κάνει με χρήση κάρτας line6 και λογισμικό το Amplitube, και συνδέω την έξοδο της κάρτας είτε στο power-in του combo μου, είτε στην είσοδο οργάνου οπότε βέβαια έχω δύο προενισχύσεις στη σειρά. Βέβαια πρέπει να απενεργοποιούνται οι προσομοιώσεις καμπινών στο λογισμικό.
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 ...πράγμα το οποίο μπορεί να γίνει εύκολα και αποτελεί διαδεδομένη πρακτική αλλά αυτό δεν σημαίνει πως, με κάποιο μαγικό τρόπο, ο ενισχυτής "μετετράπη σε ηχείο" ;D παραμένει ενισχυτής, απλά πλέον χρησιμοποιεται μόνο το τελικό του στάδιο (αν και αυτό δεν είναι και απαραίτητο!) και το μεγάφωνό του. Εννοείται πως δεν είναι σε καμία περίπτωση μετατροπή σε ηχείο. ;D ;D ;D
Pavlos.Sage Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πάλι έτσι όπως το διαβάζω καταλαβαίνω ότι θέλει να χρησιμοποιήσει τον ενισχυτή σαν απλό ηχείο. Να χρησιμοποιεί για παράδειγμα το Guitar Rig και αντί να ακούει από τα ηχεία του υπολογιστή να ακούει από το ηχείο του ενισχυτή. ακριβώς... και όχι μόνο... π.χ. αντί για τα ηχεία του υπολογιστή να έχω τον ηχείο του ενισχυτή για να ακούγεται η μουσική... πως μπορώ να το κάνω?
Pavlos.Sage Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Line 6 Spider III 15W
KurtC Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2013 Κάποιοι ενισχυτές έχουν cd/mp3 input. Νομίζω κάποιοι Line 6 spider έχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση