Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

..ειπα να ρωτησω και στο noiz...μηπως και βγαλω ακρη :P

Το θεμα μου εχει ως εξης:

εχω ενα συστημα ( με VISTA ) συνδεδεμενο με καλωδιο ethernet με το router και αλλο ενα συστημα συνδεδεμενο ασυρματα το οποιο ομως φοραει xp..

Πως θα καταφερω να δημιουργησω ενα δικτυο αναμεσα σε αυτα τα 2? Ουσιαστικα δεν θελω πολλα πραγματα μονο να υπαρχει ενας κοινοχρηστος φακελος για να ριχνω αρχεια..

Ειναι αναγκαια  η βοηθεια σας.. καθως βρισκομαι ( και αυτη τη στιγμη ) σε εργασιακο περιβαλλον και ειναι αναγκη να μπορεσω να επθτυχω κατι τετοιο..

Σας ευχαριστω και ευελπιστω στην αμεση βοηθεια σας :)

• Moderator
Δημοσιευμένο

Όπως ακριβώς θα το έκανες αν είχαν και τα δύο xp ή και τα δύο vista.

(ίσως τα vista να ζητήσουν κωδικό στο shared folder , όταν πας να τον δεις από τον xp- που δεν νομίζω).

Δημοσιευμένο

Όπως ακριβώς θα το έκανες αν είχαν και τα δύο xp ή και τα δύο vista.

(ίσως τα vista να ζητήσουν κωδικό στο shared folder , όταν πας να τον δεις από τον xp- που δεν νομίζω).

εχω ακολουθησει καποια βηματα απο οδηγους...αλλα δεν εχω βγαλει ακρη :P

• Moderator
Δημοσιευμένο

Άσε τα αυτά είναι του ΣΑΤΑΝΑ! ;D ;D

Η αλήθεια είναι ότι εγώ σου απάντησα (μόνο) στο σκέλος αν μπορούν να κάνουν δίκτυο τα xp με τα vista , που μια χαρά μπορούν (γιατί έτσι κατάλαβα το ερώτημα).

Αν γενικότερα έχεις άλλα προβλήματα, από που να αρχίσω και που να τελειώσω,έτσι χωρίς να ξέρω "τι και πως"  αλλά πάλεψέ το , δεν είναι και τίποτα.

Δημοσιευμένο

Δε νομιζω πως μπορω να βοηθησω και πολυ ουσιαστικα μιας και

Αν γενικότερα έχεις άλλα προβλήματα, από που να αρχίσω και που να τελειώσω,έτσι χωρίς να ξέρω "τι και πως" 

αλλα, λεω 'γω τωρα...αν αυτο που ψαχνεις ειναι απλα και μονο ενας κοινοχρηστος φακελος μεταξυ 2 υπολογιστων θα μπορουσες να ακολουθησεις και την τεμπελικη λυση, δηλαδη το Dropbox.  Τουλαχιστον μεχρι να βγαλεις καποια ακρη με τα networking problems σου.

Δημοσιευμένο

Άσε τα αυτά είναι του ΣΑΤΑΝΑ! ;D ;D

Η αλήθεια είναι ότι εγώ σου απάντησα (μόνο) στο σκέλος αν μπορούν να κάνουν δίκτυο τα xp με τα vista , που μια χαρά μπορούν (γιατί έτσι κατάλαβα το ερώτημα).

Αν γενικότερα έχεις άλλα προβλήματα, από που να αρχίσω και που να τελειώσω,έτσι χωρίς να ξέρω "τι και πως"  αλλά πάλεψέ το , δεν είναι και τίποτα.

μπορω να εχω ακριβως τα βηματα ?? :(

Δημοσιευμένο

το θεμα μου ειναι πως τα εχω κανει ολα αυτα.. εχω δωσει κοινο ονομα - εχω δημιουργησει share φακελο...και εχω δωσει χειροκινητα και Ip...αλλα το ενα συστημα δεν βλεπει το αλλο...

• Moderator
Δημοσιευμένο

το θεμα μου ειναι πως τα εχω κανει ολα αυτα.. εχω δωσει κοινο ονομα - εχω δημιουργησει share φακελο...και εχω δωσει χειροκινητα και Ip...αλλα το ενα συστημα δεν βλεπει το αλλο...

Μήπως έχεις κάνα firewall?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...