Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
Σε κάθε περίπτωση, εξέφρασα καθαρά προσωπική άποψη εξ ου και το "προσωπικά θεωρώ". Ειδικά δεδομένου ότι ο OP ανέφερε ότι παίζει με στρατ και fender ενισχυτή, εργαλεία με τα οποία έχω μια μικρή εμπειρία.

Καμία αντίρρηση... και εγώ την δικιά μου προσωπική άποψη εκφράζω! :)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημοσιευμένο

Τυγχάνει στην πεταλιέρα μου να βρίσκονται και το BB, άλλά και το ΤS-9 του 1982-3 και τολμώ να πω, ότι δεν έχουν τη παραμικρή σχέση.

Σαφώς και δεν έχουν, ο φίλος ρωτάει για το TS9 και το Maxon OD9. "sorry για την παρέμβαση-διόρθωση"

Δημοσιευμένο

Προσωπικώς θεωρώ υποβάθμιση το να πάει κάποιος από BB σε TS9 ή κλώνο του. Ειδικά όταν μιλάμε για blues ηχοχρώματα.

Επίσης δεν καταλαβαίνω τι εννοείς λέγοντας "πιο blues" ήχο. Μήπως θες να πεις "SRV ήχο";

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι μιλάω για το bb preamp plus και όχι για το bb preamp. Το διπλό λοιπόν πετάλι είναι αρκετά βρώμικο και όχι τόσο μπλουζ.

www.facebook.com/DEUXPOINTS

Δημοσιευμένο

Τα έχω και τα δύο τα δοκιμασα Α-Β . Τα σύγχρονα είναι ακριβώς ίδια . Αλλα διαφέρει το Παλιο TS9 (81-82) που έχω επίσης,  σε σχέση με το Maxon ή το νέο TS9 . Το παλιό TS9 είναι πιο creamy με σαφώς πιο ζεστό ήχο .

Δημοσιευμένο
                                                                                    Αλλα διαφέρει το Παλιο TS9 (81-82) που έχω επίσης,  σε σχέση με το Maxon ή το νέο TS9 . Το παλιό TS9 είναι πιο creamy με σαφώς πιο ζεστό ήχο .

...και λιγότερο gain. ;)

InfluenSir!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...