LightStringer Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα...εχω την εν λόγω καρτα και λειτουργικο win 7 64 ultimate. Το DAW που χειριζομαι ειναι το cubase 6 και εχω το εξης προβλημα. Το buffer size / length μενει στασιμο στα 10 ms. Δεν μπορω να το κατεβασω ( ενω παλιοτερα μπορουσα ). Eχω δοκιμασει να το αλλαξω και μεσα απο το cubase αλλα και απο το ASIO panel της focusrite..χωρις αποτελεσμα :-[ ...Μπορειτε να βοηθησετε? Ευχαριστω
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 Το buffer size μετριέται σε samples όχι σε ms. Τα ms που βλέπεις είναι το latency που έχεις. ;) Άλλαξες κάτι από τότε που κατέβαινε κι άλλο το latency ή παρέμειναν όλα ίδια;
LightStringer Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 ...Ναι ουσιαστικα το latency θελώ να κατεβασω..απλα η εφαρμογη της focus τον αναφερει ως buffer length..για αυτο το ανεφερα ετσι και εγω...οχι δεν αλλαξα κατι.. ..τι να κανω ?
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω. Σε μένα από τα 512 samples και κάτω, δεν πέφτει το latency παραπάνω. Έλεγξε λίγο ποιους drivers έχει επιλεγμένους το Cubase μήπως έγινε κάποια αλλαγή εκεί και δες πάλι τις ρυθμίσεις τους και εάν δεν πετύχεις τίποτα περίμενε και τους πιο έμπειρους να σου απαντήσουν. :)
LightStringer Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 ..τους τελευταιους μολις εβαλα...αλλα δεν...τα samples..επιπλεον δεν εχω επιλογη να τα λλαξω απο καπου.. ???
SPYROID Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 Κοιτα συμπτωση. Αντιμετωπησα χτες το ιδιο For Those About To Rock We Salute You
LightStringer Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 Κοιτα συμπτωση. Αντιμετωπησα χτες το ιδιο και ? ..τι εφταιγε ??
SPYROID Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 ναι δεν το αντιμετωπησα ακριβως... το επαθα καλυτερα να πω For Those About To Rock We Salute You
LightStringer Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 ναι δεν το αντιμετωπησα ακριβως... το επαθα καλυτερα να πω εχεις υποψη σου μηπως που οφειλεται ?
SPYROID Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2013 βασικα η καρτα ειναι του αδερφου μου και χτες την βαλαμε στον υπολογιστη μου και το εκανε. Ο αδερφος λεει οτι στο δικο του αλλαζε. κανε υπομονη μολις μπει θα το δει και θα μας πει αν στο δικο του δουλευει παλι οπως πριν For Those About To Rock We Salute You
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση