korman709 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 αλλο ενα κομματακι που μολις ηχογραφησα...δεν ειμαι σχετικος με μιξη,αλλα εκανα οτι μπορεσα.αν καποιος θελει και μπορει να το διορθωσει-ας μου πει να του στειλω το project(audacity file).καλη ακροαση. lion_k.mp3
geodimitri Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ ωραίο κι αυτό korman! :) Με αρκετό βάθος ακουγόταν το φλάουτο στη μίξη. Μήπως του πρόσθεσες αρκετό reverb;
korman709 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 ειναι delay,βασικα δε ξερω πως να το μειωσω.το reverb της lexicon που εχω σαν vst,δε μου κανει.
korman709 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=d5TPN836xsc
korman709 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια ερωτηση...που θα βρω πληροφοριες σχετικα με το τι κανουν compressor,limiter,gate,κλπ...μπορειτε να μου προτεινετε καλα vst? επισης ειναι ενταξει με τα vst? η χρειαζομαι πχ compressor se rack?
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μπράβο, θαυμάσια μελωδική γραμμή. InfluenSir!
korman709 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια ερωτηση...που θα βρω πληροφοριες σχετικα με το τι κανουν compressor,limiter,gate,κλπ...μπορειτε να μου προτεινετε καλα vst? επισης ειναι ενταξει με τα vst? η χρειαζομαι πχ compressor se rack? για να μην ανοιγω αλλο θεμα...εαν μπορει καποιος να με κατατοπισει στο πως να τα χρησιμοποιησω θα το εκτιμουσα.θελω να κανω οσο καλυτερη μιξη μπορω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση