andreas93 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια! ειμαι καινουργιος εδω και θελω να ρωτησω γιατι δεν ειμαι σιγουρος: οταν ενα πεταλι γραφει οτι εχει πχ 100mA current σημαινει οτι το τροφοδοτικο που εχει θα πρεπει να δινει τουλαχιστον 100mA? αν πχ εχω ενα daisy chain και το τροφοδοτικο στο οποιο το εχω συνδεσει δινει 200mA και ηδη "τρωγονται" τα 120 απο αλλα πεταλακια, αν βαλω στο τελος με το ιδιο daisy chain το πεταλακι που ζηταει 100mA παιζει θεμα? θα καει? απλα δεν θα δουλευει? δεν θα υπαρχει κανενα θεμα?
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2013 οταν ενα πεταλι γραφει οτι εχει πχ 100mA current σημαινει οτι το τροφοδοτικο που εχει θα πρεπει να δινει τουλαχιστον 100mA? ναι αν πχ εχω ενα daisy chain και το τροφοδοτικο στο οποιο το εχω συνδεσει δινει 200mA και ηδη "τρωγονται" τα 120 απο αλλα πεταλακια, αν βαλω στο τελος με το ιδιο daisy chain το πεταλακι που ζηταει 100mA παιζει θεμα? απλα δεν θα δουλευει www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2013 απλα δεν θα δουλευει αν είναι ψηφιακό, το πιθανότερο είναι να μη δουλεύει καθόλου, αν είναι αναλογικό θα υπολειτουργεί ή θα δυσλειτουργεί (παραμόρφωση στο σήμα κτλ) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση