mariostz Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2013 Σοβαρα τωρα : η ΕΜΠΕΙΡΙΑ μου μου εχει διδαξει οτι α)παρτιτουρα που δεν ειναι γραμμενη απο καλο ντραμμερ-διαβαστη δεν υπαρχει περιπτωση να παιχτει σωστα. Υπαρχει περιπτωση απλα πρεπει να κατσεις να μελετησεις τους ντραμερ και να γνωριζεις τα παντα γυρω απο την τεχνικη τους. Αντιστοιχα δεν γνωριζουν πχ ολοι οι μαεστροι να παιζουν ολα τα οργανα σε μια ορχηστρα, γνωριζουν ομως τα παντα για το πως συμπεριφερονται και πως χρησιμοποιουνται. Μηδεν χρωμα ,δυναμικες και οτι καλο μπορει να εχει ενα ανθρωπινα παιγμενο pattern !!! Αυτο ειναι θεμα τεχνικης. Μπορεις να προσεγγισεις αρκετα ενα φυσικο παιξιμο. Απλα θελει πολλη περισσοτερη δουλεια αποτι ενα beat για RnB πχ. Αν εχετε παρατηρησει σπανιζουν τα καλα νεα κομματια και πολλοι το εχουν ριξει στις διασκευες οπου ''ξεσκιζουν '' -ξεκοιλιαζουν κομματαρες μη εχοντας τι αλλο να κανουν !!!!!!!!! Εννοειται πως υπαρχει καλη μουσικη φιλε απλα πρεπει να την ψαξεις. Δεν προκειται να την βρεις στα ραδιοφωνα που παιζουν 24/7 λαικοποπ. Τρολολολολολολολ
pericles Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2013 Και βεβαια υπαρχει.Και πρεπει να ψαξεις να την βρης.Παλια ομως σου προσφεροταν απλοχερα στα ραδιοφωνα και ηταν ευκολο να την ακουσεις τωτρα οπως σωστα επισημαινεις αυτο που πουλανε ειναι σκουπιδια ωε επι το πλειστον.Οσο για τους μαεστρους εχω προσωπικη εμπειρια ...ναι μεν αλλα !!! Δεν διαφωνουμε τα ιδια λεμε αλλα με αλλη προσεγγιση !!! ;D ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση