ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Tι ενισχυτη? θα χρησιμοποιεις και το δικο του drive?
P.Sotiropoulos Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Απο εξοπλισμο μπορεις να μας πεις τι έχεις κιθάρα, ενισχυτή? Επισης τι επιρροές και τι ηχο θες να βγάλεις?
vaste Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 OP Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 εχω τον Ashdown fallen angel 60 dsp combo , με μια κιθαρα vintage lp , και επισης εχω επιρροες απο bonamassa k guthrie govan
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 O Bonammassa εχει ενα σαν αυτο που σου προτεινα και πριν http://www.musiciansfriend.com/amplifiers-effects/way-huge-electronics-whe201-pork-loin-soft-clip-injection-overdrive-guitar-effects-pedal
vaste Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 OP Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Αυτο κοιτουσα τωρα φιλε μου , φαινεται για ωραιο πεταλι
P.Sotiropoulos Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Θα σου πρoτεινα αυτο, ειναι ολοιδιο με το zen drive.
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Και αλλο ενα μεσα στα λεφτα σου http://www.musiciansfriend.com/amplifiers-effects/fulltone-fulldrive2-mosfet-overdrive-clean-boost-guitar-effects-pedal
full shred Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Προτείνω το απλό distortion+ απο MXR. Απλό, κατανοήτο και δίνει γκαζι χωρίς να μοιάζει με κάποιο ενισχυτή. All time clasic. ;D
savatage84 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα και απο μένα.Εγώ είχα και lp και τον fallen angel.Για τα δικά μου γούστα είναι ένας συνδιασμός με ''πολλά μπάσα''.Εγώ θα πρότεινα να ακούσεις αν βρείς τα mi audio crunch box και wampler sovereign.Το wampler είναι πιο ακριβό, αλλά το cb είναι στο budget σου.Για μένα και τα 2, είναι απο τα καλύτερα και πιο καθαρά dist για μόνα τους και σε καλύπτουν απο light rock μέχρι και metal.
bloody_sunday Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2013 Παρά του ότι υπάρχουν ήδη δεκάδες θρεντ περί του τι εστί distortion και με ανάλογες προτάσεις, πρέπει να υπάρχει μια σύγχυση ή παρεξήγηση γιατί εκτός των Mi Audio και Wampler, μέχρι στιγμής έχουν προταθεί... boosts ή overdrives, και μάλιστα από ψιλοελαφρά έως πούπουλα (Κlon). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση