mustafank Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 cos_dr est loco :P :D https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/
samy paraga Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Κοζ ΔΡ είσαι θάνατος ;D Να δω ΣΦ-Φριροκ σε πίστα με τη ζεμπεκιά και τον Λάκης στην επιμέλεια παρουσίασης και τι στο κόσμο ,τα Τσίβας να ρέουν άφθονα και οι λουλουδούδες να μη προλαβαίνουν να γεμίζουν πανέρια ;D ;D ;D No one wants an alien
pericles Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Ευσεβεις ποθοι :) Να καρφωσω τον Sammy =ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ (Ο ΕΜΠΟΡΑΣ μιλαμε )εκτος απο την δισκογραφικη /διανομης εταιρεια και λουλουδαδικο προμηθειας πανερο-γαρδενολουλουδα σε νυκτερινα πολιτιστικα κεντρα 8) 8) 8) Φυσικα θα συμμετεχω κι'εγω (μου εχει γινει προταση επισημα ) Ακριβως τι θα κανω δεν ξερω αλλα θα τα βρουμε ! Η εταιρεια διανομης πανεριων θα ονομαζεται : outland flower suppliers ltd !!! Aυτο!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 ο Sammy =ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ λουλουδαδικο προμηθειας πανερο-γαρδενολουλουδα σε νυκτερινα πολιτιστικα κεντρα 8) 8) 8) Η εταιρεια διανομης πανεριων θα ονομαζεται : outland flower suppliers ltd !!! Ωχ ωχ ωχ, θα αδειάσουν τα νεκροταφεία από στεφάνια. ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Η εταιρεια διανομης πανεριων θα ονομαζεται : outland flower suppliers ltd !!! You will also need an agronomist. That leads to me! InfluenSir!
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 OP Moderator Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Θεωρω οτι η κοπελα στην πισινα επρεπε οπωσδηποτε να φοραει ολοσωμο μαγιο αλλα οπως ..... Εγώ και ο Σκαλενάκης είμαστε υπέρ του μπικίνι στις σκηνές με πισίνες ξενοδοχείων ;D Παρακαλώ να πας στο 0:13:12 https://www.youtube.com/watch?v=RxqXdcKNLNQ Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Παρακαλώ να πας στο 0:13:12 Άσε ρε, εγώ πήγα κατευθείαν στις σκηνές που έλειπαν από το video clip σου. Κοίταξε στο 0:12:15 (που βγάζει την χταποδάρα) και στο 0:12:40 (που βγαίνει ο ψαροντουφεκάς με την μάσκα και τον αναπνευστήρα). ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 OP Moderator Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Άσε ρε, εγώ πήγα κατευθείαν στις σκηνές που έλειπαν από το video clip σου. Κοίταξε στο 0:12:15 και στο 0:12:40. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Oι σκηνές υπάρχουν, κόπηκαν στο μοντάζ. ;D ;D ;D Με πιάνεις.- ΧΑΙΡΟΜΑΙ. Υ.Γ. BTW είναι ταινιάρα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 BTW είναι ταινιάρα. Και έχει κι ένα απίστευτα λαμπερό ζευγάρι πρωταγωνιστών. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 OP Moderator Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2013 Και έχει κι ένα απίστευτα λαμπερό ζευγάρι πρωταγωνιστών. + 1.000.000 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση