fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2013 Μέχρι πόσο να πηγαίνει το "μαλλί"? :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gdevelek Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2013 και αφου δεν μπορω να τον βελτιωσω σε αυτον τον ενισχυτη ζηταω προτασεις για να μην την πατησω παλι!!! προτάσεις που ΔΕΝ περιλαμβάνουν αλλαγή ενισχυτή μην τις ακούσεις
metallica21 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2013 OP Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2013 μεχρι 200 περιπου?πανω κατω....
metallica21 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2013 OP Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2013 ρε παιδια πως την πατησα ετσι με αυτον τον ενισχυτη...αφου τον πηρα οπου και να τον αναφερω κουναν το κεφαλι τους ολοι!!
MicKat Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2013 ρε παιδιά,σοβαρά τώρα... πιστεύετε ότι αν αρχίσουμε να του προτείνουμε ο καθένας μας κι από έναν ενισχυτή θα τον βοηθήσουμε τον άνθρωπο? επιμένω να μας πεις κάποια πράγματα παραπάνω Ο σοφός αλλάζει γνώμη,ο χαζός ποτέ...
metallica21 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2013 OP Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2013 η ηχογραφηση δεν με ενδιαφερει τοσο παντως
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2013 Εγώ πάντως προτείνω αυτόν http://athensproaudio.gr/enxorda/enisxytes-hlektrikis-kitharas/roland-cube-40xl-el.html ή τον Vypyr. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
metallica21 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2013 OP Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2013 παντως παιδια σας ευχαριστω πολυ!θα προσπαθησω να ακουσω τους ενισχυτες που μου γραφετε αν δεν εχω τετοιες γνωριμιες.....
harrisxr650 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2013 bugera v22 http://www.thomann.de/gr/bugera_v22.htm μεταχειρισμενο τον βρισκεις μπορει και λιγοτερα απο 200 και ειναι vfm.
socratis Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2013 μπορεισ να αγορασεις ηλεκτρικο μπαγλαμα, τοτε σιγουρα δεν θα εχεισ λασπη ;D θελω να πω πως για να εχεισ μια σοβαρή απάντηση πρεπεισ να δωσεις λεπτομέρειες ,με τι κιθάρα παίζεις (βασικό?) τι μουσική παίζεις, που το πας ρε παιδί μου ... απ' 'οτι καταλαβα ο συγκεκριμένος ενισχυτής ειναι ψηφιακός, οπότε προβλημα , δεν θα νιωθει και πολύ καλα με το πεταλακι, αν ήταν απλά τρανζιστορατος (XΩΡΙΣ fx) θα ήταν προτιμότερο. ψαχτην λιγο τη φάση, (αλλά... brian may), μερικες φορές πρέπει να σκεφτομαστε out of the box, π.χ. το ενισχυτή τον εχεισ στο πάτωμα ? δοκιμασε να τον βαλεις πιο ψηλά στο ύψος των αυτιων ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση