fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 That f*cking DNA!! ;D Ο κιθαρίστας είναι συγγενής σου? Μοιάζετε κιόλας! Εσύ πάντως παίζεις καλύτερα. ;D ;D ;D ;D Ελπίζω ο Ιούλιος να μοιάσει στον Jaco μόνο μουσικά, και να μην κουβαλήσει τον "ίδιο Σταυρό". Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
longshadow Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 OP Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Ο κιθαρίστας είναι συγγενής σου? Μοιάζετε κιόλας! Εσύ πάντως παίζεις καλύτερα. ;D ;D ;D ;D Ελπίζω ο Ιούλιος να μοιάσει στον Jaco μόνο μουσικά, και να μην κουβαλήσει τον "ίδιο Σταυρό". Καλά, άσε με εμένα, απο καλλιτεχνικό dna ατύχησα, ο πατέρας ήταν Δ.Υ. και ο παππούς αγρότης. ;D ;D Κι εσύ τον Ιούλιο φοβάσαι? Φαίνεται λίγο "τρελοκομείο"... ;D
longshadow Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 OP Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2013 Τον felix τον έχουν αρπάξει οι yellowjackets... Δεν ξέρω γιατί έφυγε ο Haslip, λένε ότι είναι προσωρινό. Κι έτσι ο sax player Bob Mintzer έχει παίξει και με πατέρα και με γιό! ;D
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2013 Κι εσύ τον Ιούλιο φοβάσαι? Φαίνεται λίγο "τρελοκομείο"... ;D Εντάξει δίδυμοι είναι, οπότε ποτέ δεν ξέρεις, αλλά ο Felix μου φαίνεται πιο .... ήρεμος τύπος. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση