Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

επειδή μου αρέσει ο petrucci θεωρούμαι "noob"?

Καταρχάς ο petrucci είναι κιθαρίστας και έχει συγκρότημα και ένα σόλο δίσκο. Στο σόλο δίσκο παίζει τα πάντα, από γρήγορα λικ μέχρι ωραίες μελωδιες. Μάλλον δεν έχετε ακούσει και τα μελωδικά τρααγούδια από DT. Aυτό που λέω είναι ότι ο petrucci θεωρείται shredder ενώ μόνο στα μισά τραγούδια πραγματικά shredάρει.

• Απαντήσεις 48
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Θα πω satriani γιατι μ'αρεσει αυτο space rock soloιδες πραγμα και δεν με κουραζει καθολου ακομα και σe live κατασταση και απο φαση τεχνικης ισοροπει στο μοντερνο και στο παλιο στυλ το οποιο μ'αρεσει να το χει καποιος,τωρα για bb king καλυτερα να μην τον εβαζες γιατι εννοειται οτι ειναι πατερας ολων και κανει οτι γουσταρει ακομα και το πιο ψωνιο να ρωτησεις απλα προσκυναει.

8)

Δημοσιευμένο

Εμένα δεν μ' αρέσει κανείς απ' αυτούς της ψηφοφορίας!

Ούτε οπ BB King... :oops: Καμία σχέση με την κιθαριστική/μουσική αξία του (απερίγραπτη, απεριόριστη), αλλά δεν πρόκειται να κάτσω να τον ακούσω στο σπίτι μου.

Περιμένω δημόσιο λιθοβολισμό... :oops:

one colour: black - and shades of grey

• 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιευμένο

προσωπικα πιστευω:

-καλυτερες συνθεσεις joe satriani, και b.b. king λογω ιστοριας

-καλυτερη τεχνικη και συναισθημα σοτ παιξιμο στεωε ωαι

-ταχυτητα michael angelo baggio (ο τυπος εχει χαζεψει για να φτασει σ'αυτη τη ταχυτητα. ο malmsteen μπροστα του φαινεται λες και τωρα ξεκινησε να μαθαινει κιθαρα!!!) και τι καταλαβε μ'αυτο?????

NON SERVIAM...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...