Stel Andre Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Καλησπερα σε ολους! Λοιπον αυτη ειναι η συμμετοχη μου στο νεο διαγωνισμο που διοργανωνει ο David Walliman, 60 second solo contest. Ο χρονος που δινοταν ηταν λιγος και το backing track εξαιρετικο. Οποτε ακομα μια φορα "εμεινα" στον αγαπημενο μου τροπο παιξιματος... Απλα πραματα και μελωδικα! Ελπιζω να σας αρεσει και περιμενω καθε σας σχολιο!! Ευχαριστω! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube
geodimitri Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2013 Στέλιο μπράβο! Άλλο ένα πολύ ωραίο και μελωδικότατο σόλο! :D Είχες πολύ συναίσθημα και ωραίες φράσεις. Αυτό που μου έλειψε, ήταν ένα γρήγορο ανέβασμα αλά Petrucci σε κάποιο σημείο. Και πάλι μπράβο και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό! :)
Stel Andre Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2013 OP Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2013 Στέλιο μπράβο! Άλλο ένα πολύ ωραίο και μελωδικότατο σόλο! :D Είχες πολύ συναίσθημα και ωραίες φράσεις. Αυτό που μου έλειψε, ήταν ένα γρήγορο ανέβασμα αλά Petrucci σε κάποιο σημείο. Και πάλι μπράβο και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό! :) Δεν με εφτανε ο χρονος! Αν ειχα ενα λεπτο ακομα θα εχωνα.. ομως τωρα δεν ηθελα να "χαλασω" την ηρεμια και το feel που υπηρχε οποτε το κρατησα σεμνο! ;D My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube
TakisMasterKey Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2013 Μπράβο φιλαράκι! Οι φράσεις από 00:18 - 00:41 είναι pure class! ;)
mikeguitar Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2013 μπράβο που έμεινες στον αγαπημένο σου τρόπο παιξίματος...καλή επιτυχία
Stel Andre Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 OP Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 Ευχαριστω παιδια! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση