marioG542 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2014 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2014 +10000 Ολα αυτα που ξερω καιροοοοοοοοοοο τωρα και ηθελα να πω , αλλα δεν ειμαι των promotion. :P Δεν ειναι promotion!! Οπως θα εκραζα εναν εαν δεν μου αρεσε η συμπεριφορα του ετσι λεω και τα θετικα που βλεπω στην αγορα! Κλεινουν τα μαγαζια το ενα μετα το αλλο, τουλαχιστον να μεινουν οι καλοι!!! http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471
Dark Oblivion Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2014 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2014 Δεν ειναι promotion!! Οπως θα εκραζα εναν εαν δεν μου αρεσε η συμπεριφορα του ετσι λεω και τα θετικα που βλεπω στην αγορα! Κλεινουν τα μαγαζια το ενα μετα το αλλο, τουλαχιστον να μεινουν οι καλοι!!! +1000 Λιγοι τωρα πια δεν λυπουντε τον χρονο τους ωστε να στον αφιερωνουν. 'Αληθεια???'
degdekis Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά ξεθάβω αυτό το θέμα για να μην ανοίγω καινούριο. Τι εμπειρίες έχουμε απο τη συγκεκριμένη εταιρία και τα πετάλια της? Μολις κέρδισα σε μια δημοπρασια κατά λάθος ένα Mooer delay.....έκανα τρελή λαλακία γιατί νόμιζα ότι ήταν το booster που είναι επίσης άσπρο, το είδα βιαστηκά, έβαλα εχθές ένα bid και όταν το αντιλήφθηκα ήταν ήδη αργά (μόλις είχε περάσει το χρονόμετρο τις 12 τελευταίες ώρες όπου πριν απο αυτό το σημείο μπορείς κατόπιν συνεννόησης να ακυρώσεις το ποσό που έχεις βάλει).... ξέρω τραγική λαλακία, αλλά μιας που το φορτώθηκα, λέει τίποτα ή θα πάει κατευθείαν για πώληση γιατί 3 μέρες πριν κέρδισα σε μία άλλη δημοπρασία το αγαπημένο μου deluxe memory boy...θα βγεί στις 42 λίρες με μεταφορικά δηλαδή 50κάτι ευρώ, αρκετά καλά σε σχέση με τόμαν (72+20).. www.thedamnationproject.com
marioG542 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Εξαιρετικα πεταλια! Εχω στη κατοχη μου το booster και εχω δοκιμασει και 2-3 αλλα! Σε βλεπω να δινεις το ehx και να κρατας αυτο!!! http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471
degdekis Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 αν είχε ταπ γιατι όχι? Το θέμα είναι ότι είναι πολύ σημαντικό το ταπο στο ντιλέυ.... πάντως όσο το ψάχνω τόσο διαβάζω πολύ καλά πράγματα για αυτά... www.thedamnationproject.com
marioG542 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 αν είχε ταπ γιατι όχι? Το θέμα είναι ότι είναι πολύ σημαντικό το ταπο στο ντιλέυ.... πάντως όσο το ψάχνω τόσο διαβάζω πολύ καλά πράγματα για αυτά... Αν το χρειαζεσαι το tap εννοειτε! Αλλα παρ'ολα αυτα ειναι πολυ αξιολογοι κλωνοι! Πολυ ανωτερα απο joyo κλπ κλπ! http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471
degdekis Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 βλέπω και τα reverb τους αλλά και το green mile είναι καταπληκτικά....μπλέξαμε... www.thedamnationproject.com
Earendil Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Degdekis, δε χάνεις τίποτα να εξηγήσεις στον πωλητή πώς την πάτησες... ίσως να είναι διατεθειμένος να ακυρώσει την πώληση. (Το έχω καταφέρει. Είχα αγοράσει πληκτρολόγιο Αγγλικά - Εβραϊκά) :D :D :D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
degdekis Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2014 Του το εξήγησα και περιμένω απάντηση. Αν το δεχτει έχει καλώς.... Καλά εσύ με ξεπέρασες!!!! ;D ;D ;D ;D ;D www.thedamnationproject.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση