Giorgos Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Δηλάδή αν σου άρεζε θα τα έδινες;;Εγώ πιστέυω οτι παρόλες τις ωραίες απόψεις αν αυτό το μαραφέτι έκανε 100-150 ευρώ ίσως το σκεφτόνταν αρκετοί Όχι ρε janick! Δεν θα τα έδινα! Ουτε 100 θα έδινα! Δεν μου αρέσει λέμε! :lol:
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Δηλάδή αν σου άρεζε θα τα έδινες;;Εγώ πιστέυω οτι παρόλες τις ωραίες απόψεις αν αυτό το μαραφέτι έκανε 100-150 ευρώ ίσως το σκεφτόνταν αρκετοί Όχι ρε janick! Δεν θα τα έδινα! Ουτε 100 θα έδινα! Δεν μου αρέσει λέμε! :lol: Ok PEACE!! :lol: You are wrong f**ked and overatted...
chrismes Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 ενταξει, επειδη ο λογοθετης το φερνει 900€ δεν σημαινει οτι αυτη ειναι η κανονικη του τιμη. και ο Στολλας τις us strat τις εχει 1400€ τοσο τις βρισκουμε εξω ? παντως κι εγω προσωπικα τις κιθαρες μου δεν τις πειραζω.αντε ενα μαγνητη , τιποτα λοκ κλειδια ,κανα πικγιαρντ ,αυτο ειναι υπερβολικο. απλα θα μου αρεσε να το δω απο κοντα.τωρα για να κανεις την μι,ρε.... υπαρχουν αλλοι τροποι..........(d-drop) ετσι δεν λεγεται ?
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Drop-D :wink: Βασικά αν πρόκειται για διαφορετικά κουρδίσματα με αυτά τα λεφτά παίρνεις και άλλη κιθάρα που την έχεις μόνιμα κουρδισμένη αλλιώς και απλά αλλάζεις You are wrong f**ked and overatted...
chrismes Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2006 Drop-D :wink: Βασικά αν πρόκειται για διαφορετικά κουρδίσματα με αυτά τα λεφτά παίρνεις και άλλη κιθάρα που την έχεις μόνιμα κουρδισμένη αλλιώς και απλά αλλάζεις εκτος αυτου , με αυτα τα λεφτα παιρνεις το vg-88 της Roland και κανει d-drop χωρις να πειραζεις την κιθαρα . εγω αυτο εχω και κανω δουλεια μου. :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση