Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 αυτή η θαυματουργή ιστορία όμως έχει τιμή κιθάρας (900Ε)...... Ελεος! Απλά με αυτή την τιμή δεν αξίζει καν τον κόπο. You are wrong f**ked and overatted...
Alexei Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 Έξυπνο αλλά πανάκριβο... Αν συγκρίνουμε αυτά που σου προσφέρει με τα λεφτά που δίνεις... :?
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 Ειδικά αν έχεις πολλές κιθάρες που παίζεις ένα παραπάνω είναι ασύμφορο όχι για να βάλεις σε όλες αλλά και σε μια ακόμη να βάλεις πάλι δε συμφέρει. You are wrong f**ked and overatted...
Alexei Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 Είναι σίγουρα ασύμφορο... Με 900 ευρά μπορείς να πάρεις ΣΙΓΟΥΡΑ πιο χρήσιμα πράγματα απο αυτό...
LiKBeAsT Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Είναι τρομερό..!!Αλλά για όνομα του θεού τοσά λεφτά δν τα δίνω για κατι που μπορώ να κάνω και μόνος μου..
Giorgos Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Πολύ καλό & θα βοηθάει αρκετά στα live. Αλλά και μόνο που γίνεται τέτοια επέμβαση στην κιθάρα, δεν μου αρέσει καθόλου. Ξένο σώμα! :roll:
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Πολύ καλό & θα βοηθάει αρκετά στα live.Αλλά και μόνο που γίνεται τέτοια επέμβαση στην κιθάρα' date=' δεν μου αρέσει καθόλου. Ξένο σώμα! :roll:[/quote'] Δηλαδή τα 900 ευρά τα έχεις και σου περισσεύουν και σε πείραξε το ξένο σώμα; :lol: :wink: You are wrong f**ked and overatted...
Giorgos Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Αφού δεν μου αρέσει ποιός ο λόγος να ασχοληθώ με την τιμή;; :P
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Δηλάδή αν σου άρεζε θα τα έδινες;; Εγώ πιστέυω οτι παρόλες τις ωραίες απόψεις αν αυτό το μαραφέτι έκανε 100-150 ευρώ ίσως το σκεφτόνταν αρκετοί You are wrong f**ked and overatted...
Alexei Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2006 Δηλάδή αν σου άρεζε θα τα έδινες;;Εγώ πιστέυω οτι παρόλες τις ωραίες απόψεις αν αυτό το μαραφέτι έκανε 100-150 ευρώ ίσως το σκεφτόνταν αρκετοί Σίγουρα θα το σκεφτόντουσαν πολλοί... Αλλά με 150... Όχι με 900!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση