chrismes Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2006 www.tronical.com power tune κουρδιζει την κιθαρα μονο του.θα μας τρελανουν εντελως ? δειτε το βιντεακι και περιμενω τα σχολια σας .
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2006 Δες τι φτιάχνουν οι άνθρωποι!!! 8O 8O You are wrong f**ked and overatted...
exarhos Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2006 τελειως τσιρκο κατασταση.. ειναι χρησιμο αλλα προτιμω τη παλια χειρονακτικη μεθοδο :wink: www.myspace.com/costaexarhos
exarhos Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2006 ειναι οντως απιστευτο σε λιγο θα διαλεγεις και mode κιθαριστα και θα παιζουν τα δακτυλα μονα τους.. www.myspace.com/costaexarhos
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2006 Βασικά υποστηρίζει άραγε Drop-D κουρδίσματα; Δηλαδή αν θέλω C#-G#-C#-F#-A#-D# θα μου κουρδίσει; You are wrong f**ked and overatted...
chrismes Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 Βασικά υποστηρίζει άραγε Drop-D κουρδίσματα; Δηλαδή αν θέλω C#-G#-C#-F#-A#-D# θα μου κουρδίσει; ναι .στο manual mode .
chrismes Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 νομιζω οτι για την Ελλαδα θα τα φερνει ο Λογοθετης. οπότε να εχετε το νου σας οι Αθηναιοι κιθαριστές γιατι εγω απο Καλαματα δεν μπορω να ξερω ποτε θα το φερει. :oops: το καλο ειναι οτι η κιθαρα δεν χρειαζεται να τρυπηθει η να ανοιχτουν τρυπες κ.λ.π αλλα θα πρεπει να μπουν κλειδια,τρεμολο + το ποτενσιομετρο που εχει τις επιλογες κουρδισματος.αν βγουν στο ιντερνετ περισσοτερες φωτο θα μαθουμε πιο πολλα πραγματα για την εγκατασταση του στην κιθαρα. περιμενουμε....................
Ritchie22 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 αυτή η θαυματουργή ιστορία όμως έχει τιμή κιθάρας (900Ε)...... Ελεος!
Acanthor Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2006 Κι όλα αυτά για να κερδίσεις μισό λεπτό στο κούρδισμα σου onstage ανάμεσα στα τραγούδια κάθε 5 κομμάτια (ας πούμε).... Επίσης....πολύ πιο σημαντικό το ότι κερδίζεις και χώρο για ένα πετάλι στο pedalboard, αφού δε σου χρειάζεται πλέον το κουρδιστήρι (αν φυσικά το έχεις σε πετάλι... :roll: ) ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ.... 8O ..there's too much panic in this town...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση